Lördag 5/11

5. nov, 2022

Första arbetsveckan har flytit på riktigt bra, tja två timmars arbete kanske inte är något att prata om men för mig som varit hemma en längre tid är det det😀 

Vädret har varit helt ok för att jobba ute, starten på denna månaden har ju börjat helt ok för att vara en vintermånad, snö och kyla kan kvitta för min del ett tag till.

Grevinnan har flyttat in till Verandan- ekologisk, vegansk hudvård tillverkad i Strömstad, underbara dofter och just känslan av att allt är rent naturligt förstärker känslan😉

Folke och Heidi är hos oss sedan ett par dagar sedan, Carl är på övning och Folke ville träffa oss. 

I bland rusar bara tiden iväg, ibland är det helt ok men ibland hinner man inte med det man vill göra och blogga blir ibland det som får skjutas på. Dygnets timmar blir ju aldrig fler, visst kan man sova mindre men GÄSP, jag tycker att jag blir allt tröttar kvällstid men jag tror att mörkret bidrar samt att jag börjat träna, samt allt jox kring knät, att jag börjat jobba och...

Detta med att vara lite till åren och "bara" ha sig själv att ta hand om ( nu när kidsen är vuxna) innebär ju att man styr mycket tid av dygnet själv, jag kan lägga mig när jag vill och ha sovmorgon på helgerna då jag inte jobbar, det är guld värt och nu i morse vaknade jag strax före 7- LYX! 

Karl och jag har relativt liknande dygnsbehov, när han kört mycket bil blir han tröttare, särskilt nu årets mörka del frestar det på mer så klart.

Träningen känns riktigt bra, jag ska hålla på drygt året ut hos sjukgymnast därefter kan jag slussas över till typ SCT och träna helt på egen hand.

Jonas som min sjukgymnast heter säger att jag kommer bli bättre och det känns bra, kortisonet hjälper ju ett par månader till och då när det fasas ut ska träningen ha gjort sin verkan så det inte blir så stora förändringar och i nuläget är det mestadels riktigt bra utifrån förutsättningarna😋

Folke sitter och tittar på barnprogram , min älskling packar kött som vi köpt. Strax ska jag ut med grannen och cykla en sväng, tycker om att cykla och det känns bra i knät efteråt.

I morgon ska jag sjunga med kören i kyrkan i Hentorp kl 17:00 välkomna dit🤩

Jag har varit på Solbacken och hjälpt mor och far, allt är realtivt som vanligt och det känns bra.

November är fullbokat med trevligheter, jag känner en tillfredsställelse med mycket, en stor del handlar om hur mitt knä fungerar för det påverkar ju i princip allt.

Alla ni som har någon problemtik vet ju vad jag menar, värk påverkar hela tillvaron men det vill till att tappa sugen.

Nu är det dags att dra ut cykeln, ha en fortsatt fin Allahelgon nu.