26. okt, 2022

Fina presenter!

Stort TACK för alla fina presenter som vi fick i lördags🤩 

Vi har nyttjat fyra...

Bidrag till övernattning/middag på Gyllene Uttern, vinglas med våra namn ingraverade, fina handgjorda underlägg i trä som doftar så gott, och nu i morse två fina handgjorda kaffe/temuggar från Vadstena. 😋

I går regnade det mest hela dagen, jag var på vårdecentralen i ett ärende som visade sig vara "falskt alarm" därefter gjorde jag ett kort besök på Commerce innan jag besökte sjukgymnasten för träning.

Det känns bra att träna, knät blir liksom mjukare i sin rörlighet och mindre smärta, kan jämföra det med ett vin🤭...före träning är det strävt och aningen bittert och efter träningen är det fylligt och smakrikt.

Jag stuvade vitkål och stekte isterband, när mannen kom hem åt vi innan han tog ut sig själv och Lousi på en promenad i regnet.

Det blev ett par avnsitt av den spanska serie som vi tittar på nu, vi hoppas den är slut snart för den blir allt mer rörig, men vi måste se klart den för att få reda på VEM boven i dramat är.

Regnigt och grått även idag, vi har sagt det flera gånger..en sådan himla tur vi hade med vädret i lördags😀

Jag ska hämta Flisan i Örebro idag, hon har opererat bort sina halsmandlar som varit besvärliga under flera år tillbaka, skönt för henne att få bort dem.

Hon ska få spenatsoppa när vi kommer hem, om hon nu vill/kan äta varmt, det kanske är glass som gäller.

Idag är det en vecka kvar tills jag börjar jobba så smått, tänk vad tiden bara rusar iväg, en hel månad har jag varit hemma😲 fast stundtals har det känns som om dagarna varit dubbelt så långa-långtråkigt.då

I kväll ska jag sjunga, vi övar på en  del julsånger och inför Allahelgon.

Nu ska jag iväg..

Ha en fortsatt fin onsdag trots regn och rusk.😉