Fredag 21/10-måndag 24/10

Idag är det FN-dagen, och visst hade jag tänkt flagga men vind och regn fick avgöra och tyvärr var det likadant i lördags fast då var det ingen vind alls. 😮

Äntligen ska jag börja jobba igen om än i liten skala. 1/11blir det 25% två veckor och därefter 50% året ut om det inte blir andra lösningar, men så skönt det ska bli att få göra lite nytta igen😀

I fredags lagade jag maten inför lördagen, det kändes osäkert om det verkligen skulle räcka (men det gjorde det😉) vi förberedde det sista som var kvar.

Niklas och  Marita kom under eftermiddgaen och vi åkte till brohuset och Karl och Niklas fixade med lampor.

Joanna och Mikael kom något senare, vi åt och hade beforeweddingparty, oerhört kul och sent blev det🤪

Det regnade när vi vaknade på lördagsmorgonen, vi hade följt prognosen på flera appar under flera veckor och det skulle inte bli regn men tji fick vi.

Vi plockade fram frukost. 

Camilla och Anneli kom med bröd, sallad mm.

Vi gjorde oss alla i ordning och Karl och jag var sist iväg.

Det där gifteriet blev oerhört lyckat och min överrasking till Karl var och blev pricken över i.

En säckpipeblåsre från Stockholm som spelade Highland Catherdral när vi körde in i brohuset😋 Karl blev så rörd och lycklig.

När cermonin var över sa Jon Sirén ( mannen med felan) att visst hade han varit på vigslar där han blivit berörd men detta var lite extra speciellt 😙

Vår präst Sofia Angel var nöjd och glad, många uppskattade hennes lättsamma sätt. I bland kan ju vissa vigslar bli sega och tradiga men Sofia kan vi rekomendera😀

Vi var sist hemma.

När vi körde in på vår grusväg slutade det regna och vi kunde cabba av och dra på Highland cathedral på hög volym och rulla in på vår gårdsplan där alla väntade, en underbar känsla.

Bord och Murikka, mat, dryck och allt annat som vi skulle ha bars fram och vi värmde den vegofärsgryta som var tillagad. 

Jag var så lycklig över att det slutat regna, att maten räckte, att alla kom, att barnen hade roligt med alla ballongerna, att vigseln blev perfekt med våra små ringbärare- Elsa och Folke, över allt Karls sytstrar och Marita bakat, att min fina syster Karin från Vadstena fick träffa sina övriga syskon äntligen😋 många pusselbitar som äntligen kom på plats den här dagen fast det tagit mer än ett halvt liv för Karin att förenas med oss alla och 11 år för mig och Karl..

När festen var slut åkte jag och Karl till Gyllene Uttern. Vi delade en fin champagne som darlingen köpt dagen till ära och därefter åt vi fin middag tillsammans med Marita och Niklas som slöt upp, vi orkade ingen efterfest utan det blev tidigt i säng.

När vi checkat ut i går åkte vi till Klevens café och fikade, vi gjorde ett stopp i Jönköping och sedan Hjo och det blev underbar middag på Känsla😀.

Camilla och Anneli hade gjort ett fantastiskt jobb hemma och våra djur hade nog inte hunnit sakna oss alls.

Flisan och Albin var hemma och gosade med Lousi.

Det blev en stund framför TV:n och avkoppling en stund innan läggdags.

I dag är darligen och jobbar. Jag har fikat med Jeanette min granne och fixat med tvätt mm här hemma.

Tacksamhet och lycka över denna helg som kommer att bli ett minne för livet, för många tror jag🤩 jag och Karl är glada och tacksamma över allt vi fick hjälp med av alla, ingen nämd ingen glömd. 

Nu ska jag vänta på att Lousi vaknar och se om det finns en lycka att gå ut en sväng, hon är inte särskilt förtjust i detta väder, inte jag heller men frisk luft är ett måste oavsett.

(Ett 50-60 tal JULA-ballonger fanns i vår matsal när vi kom hem, kan undra vilka som hittat på detta rackartyg?🤪 Vittnen finns så nu vet vi!?

Ha en fortsatt fin måndag.