14. okt, 2022

Bättre kliv

Solen är på väg att ta sig ur det grå molntäcke som legat på himlen nu under morgontimmarna. Måste säga att det varit helt underbara dagar och Oktober har verkligen visat sig från sin bästa sida😋

Jag sitter och lyssnar på avkopplande musik av Pablo Arellano, njutbart.

Lilla Lousi växer och är i princip rumsren. 

Peaky har börjat att acceptera Lousi allt mer och i går kväll gick han fram och nosade på henne när hon låg i sin bädd, det känns fint att även han kan tycka om henne.

Att jag vill börja jobba igen, det har väl ingen missat, jag hoppas det kanske händer något nästa vecka när min chef är tillbaka. Om än deltid/halvtid eller heltid med annan sysselsättning, visst tycker jag om att vara hemma MEN hemma vill jag vara det när jag själv väljer det att vara det 😀

7 dagar kvar..

Air fryer är ju populärt och jag har sett en som verkar intressant, ska kika på den men jag vill ju inte ha svart så då får det antagligen bli en beställning. Synd att det oftast är svart/silver som finns hemma. Såg på lagersaldo i butik att endast svart fanns, morr!

Banta ja, inte har jag fått till någon som helst inspiration till det inte, jag kan ju inte gå vare sig på vägen här eller på gåbandet för "hugget" som kommer då och då utan det är cykel som funkar. Kikar på Market place och Blocket efter mortionscyklar😮

I går var jag inne i Skövde, behövde lite egentid.

Lousi var hos Flisan ett par timmar. Jag letade efter byxor och provade ett antal. Slutligen hittade jag ett par på MQ på MAXI. 

Kul med ny butik vid torget, kul att folk vågar satsa😀

Flisan bjöd på morotskaka och kaffe, och visst tog jag två bitar, mums så gott.

Skön eftermiddag hemmavé, jag och Lousi var ute. Jag torkade ur bilen och damsög, karl hjälpte mig att tvätta den när han kom hem, tacksamt.

Vi lämnade in vår .. som ska vara klar tills nästa helg😉 synd att dolda fel inte gäller på privata köp..😠 

Helgen kommer bestå av 100% jakt för darlingen, älgjakten har börjat. Han har även tagit ledigt på måndag för det.

Jag ska ta hand om Folke, hans föräldrar ska på fest i Sövde hos vänner,  visst vill och villhöver man ha lite festyra då och då🤩

På söndag kommer en kär gammal vän... CAMILLA 😙 och underbara Anneli, vi ska smida planer inför..eller rättare sagt gå igenom hur planen ser ut inför nästkommande helg.

Jag har gjort övningar nu på morgonen, jag skulle tränat hos min sjukgymnast i em men han är sjuk nu igen. På måndag blir det av som det ser ut nu.

Tid för en kopp kaffe och reflektion över nuet  strax.

Trots all skit som är och blivit med mitt knä så finns det mängder av mycket att känna tacksamhet över. 

Även om jag är nedsatt fysiskt så har jag en enorm kapacitet för övrigt och på sikt kommer jag klara det mesta bättre när träningen kommit igång.

Yrvädret har fått stilla sig en smula, eller radikalt men det ska banne mig inte få begränsa livet för alltid, jag får bara anpassa allt jag gör och lära mig att leva med det såklart.

Jag ska hotta upp motavationen och "klicka hem" en flåsbåge för kommande period. Är väl inte så inspirerad av att cykla ute i vare sig regn/mörker eller blåst. Hade det varit vår/sommar nu hade det varit enklare såklart.

Bättre kliv i mina nya skor, de kommer på sikt vara värda varenda krona.

Keep on walking..👍