Tisdag 4/10

4. okt, 2022

Kanelbullens dag😀

Min underbara granne bakade bullar till mig nu i helgen men det var inte kanel utan vanilj som jag älskar mest så det får bli en sandwish i stället och det går nog lika bra🤪

Jag är hemma även denna vecka men ska till min läkare på fredag nu och då hoppas jag att mina bilder klara. Tänker be om att få börja jobba igen om än halvtid.

Vi är ju med valp som ingen har missat antar jag och det är, ljuvligt, jobbigt, tröttande, uppiggande, trevligt, smärtsamt, blött och skitit inne, ett himla karusell på alla djuren, påfrestande och alldeles underbart samtidigt🤭

Livet och tillvaron rullar på. Vissa längtar redan tills nästa sommar och jag vill att tiden ska stå stilla ett tag nu.

Men det mest primära nu är att jag får klarhet i vad som är fel i mitt knä samt att återgå till arbete.

Arthur och Lousi har skapat ett enormt starkt band och särskilt Lousi är mer eller mindre beroende av honom vilket i sin tur skapar problem när Arthur är ute.

Hon vill ju hänga efter honom och det går ju inte eftersom hon är en hund vilket hon inte begriper😋

Arthur är mer och mer ute och när han är ute går hon här inne och piper efter honom. Visst försöker jag förströ henne men jag har ju en del annat som ska göras..

Allting blir väl enklare när hon blir något äldre kan jag tro.

Karl har inte hunnit vara ute så mycket som han önskat på jakt som han nog skulle vilja, kanske blir det tillfälle i helgen. Söndagkväll kan säkert passa om vädret tillåter. 

Nu får jag vackert stanna hemma ett bra tag, det dröjer allt innan hon får hänga på.

Handla, tvätta, dammsuga, träna, vila, cykla, bada- några måsten och och några av lust nu när det fortfarande är ljust när Karl kommer hem. Cykla känns bäst i nuläget för knät, även om det till viss del blir värre en stund efteråt men jag måste bättra på konditionen och knät och gå i raskt tempo funkar inte och kanske aldrig..?

Jag har bestämt mig för att inte ta ut något i förväg utan hoppas på att jag har en möjlighet att bli nästan bra, det vore tillräckligt.

Nu till helgen blir det ett besök i Töreboda hos Karl ena syster, samt lite samkväm med arbetskollegor.

Arbete hoppas jag på nästa vecka och den helgen som följer ska vi ha hand om Folke ett dygn, det ska bli mysigt🤩

Helgen därpå blir det JA tack och Amen!

Nu ska jag dra fram snabeldraken återigen och ta det värsta, sedan vila. Eller föresten gör jag tvärt om😉

Hoppas ni mår bra och har hälsan och träna era knän för man vet banne mig inte när de börjar att krångla, när man minst anar.

Ha en fortsatt fin dag, på återhörande.