11. sep, 2022

Nya vindar

Vi får hoppas och tro att det blåser in nya vindar..😋

Hur mår ni? Följer ni valvakan?

Jag och darlingen har haft en fin helg men varje söndag kväll inser vi att det alltid har varit en för kort helg🤪

Veckan som gick var en bra arbetsvecka. 

Jag jobbade även i lördags och det var mängder med besökare som vanligt. Märker att allt fler reflekterar över allt som slängs och hur vårt samhälle ser ut med konsumtion och allt "slit och släng" det tycker jag är mycket bra och hoppas att många tänker om..

Efter arbetet hämtade jag upp Albin, Elise och Karl. Vi åkte till Skäggatorp och firade min brors yngsta dotter Siri som fyllt fem😀

När vi var tillbaka hemma åt vi en bit ryggbiff och en sallad av gårdens egna grönsaker, det känns så roligt och extra gott.

Tid för ljus i massor och vi håller på att lära Arthur att ljus är något man ska hålla sig borta ifrån när man är katt😉

I dag har vi grejat massor här hemma. Karl håller på med att sätta belysning med smartare lösning än nuvarande i den "nya" garderobern för kläder till verandan.

Ja säg det som han INTE kan ta sig an...

Då verandan inte är någon vallokal var det skralt med besökare idag, trevligt med dem som kommer hit och uppskattar lugnet här hos oss 🤩

Camilla kom på besök och åt lunch med oss, efter fikat åkte hon vidare till hennes ene son Björn som inte bor så långt härifrån.

Med solen i följe åkte vi till Fagersanna och hälsade på hos Ann-katrin och Nisse, allt väl med dem.

När vi skulle bege oss kom Oskar och Erika, vi bytte några ord med dem innan det bar av hemåt igen. Vi tog strandvägen😋

Jag stekte högrevsburgare och röd paprika när vi var tillbaka hemma, vi följer nyheterna till och från och det ploppar upp notiser hela tiden känns det som.

Alla gröna växter har fått vatten inne och ute, jag har hämtat in de ägg som fanns idag. De håller på att byta sin fjäderskrud "ruggar" nu så värpandet blir lite ofas.

Karl kommer in och leder ut mig på trappen och jag måste blunda- han har fixat utebelysning vid uthuset, så glad jag blev. Nu när det mörknar känns det bra att ha gården upplyst för både fjäderfän och fyrbenta😉

I morgon startar ny arbetsvecka och jag jobbar kväll. 

Kära Jeanette ska titta till Pip- Arthur som jag snart ska boka in för kastrering, efter det ska han få börja att vara ute med Peaky och den stackarn kommer få fullt sjå med att passa och se efter sin "lillebror"

En fortsatt fin kväll önskar jag er alla.

På hemvägen från Fagersanna nynnade jag på- Solen i ögonen och det är spilld mjök överallt..