31. aug, 2022

Getingstick, kläder..

Ett getingstick fick mig att åka hem en timma tidigare i måndgaskväll från arbetet.

Har ju ingen aning hur jag reagerar i år men vet ju hur det var förra året och det var ju inget vidare.🤨

Karl var bortrest genom jobbet och jag kände att jag inte ville vara ensam så älskade Camilla kom och stannade hos mig över natten.

Hon skjutsade mig även till jouren dit jag blev uppmanad att åka till direkt.

De lyssnade på lungor och hjärta och den höga dos av kortison jag tagit plus antihistamin jag tog bara en halvtimma efter sticket gav gott resultat och lyckades bromsa eländet att ta fart.

Lite heshet dagen därpå och trötthet så jag och jag var beordrad att vara hemma och ta det lugnt.

Sagt och gjort var jag hemma i går och tog det relativt lugnt😉

När Karl kom hem åkte vi till skogen och plockade svamp. De ställen som vi kikade på för en månad sedan var nu gyllengula och det blev en smörgås med salladslök och rikligt med kantareller på och till det ett för oss nytt rött vin i sammetsfodral som heter EQUIVOQ och ni som tycker om rött vin... KÖP DET!🤩 Så himla gott!

Det har ju gått flera dagar sedan jag skrev till er och livet rullar på i full fart och ibland tar tiden slut då jag vill göra allt som jag vill- Att jobba heltid är såklart en helt annan femma än deltid som jag gjort många år i butiken, vet faktiskt inte riktigt när i livet jag jobbat heltid, har jag någonsin gjort det innan?🤪 Ja hemmavid såklart..

Vårt deltagande i matfestivalen blev lyckat trots dåligt väder eller iallfall regn hela lördagen och jag har läst det tackmailet från arrangörerna och var tacksamma över vår insats.

Jag har idag mottagit ett paket kläder i höstiga toner från GEMINI och redan haft en kund som handlat en snygg stickad tröja med asymetrisk skärning.

Bra när massagekunderna är köpsugna😋

Mängdeer av äpplen i vår trädgård, jag tar hand om så mycket jag hinner. Skalar, skivar och lägger dem i form med havregryn lite socker kanel och mycket smör, så gott och enkelt.

Vaniljglass till.. mumma!

Nu sitter vi här darlingen och jag och fnular både lite av varje, hösten kommer bli spännande av många orsaker och vår hyresvärd kommer på torsdag och vi har ju en del ideer att presentera.

Oktober kommer att bli en kärleksfull månad, vi älskar ju båda hösten mest av allt så vad kan då passa bättre än...

Underbara Ove och Rita kommer till oss på fredag och hälsar på, det blir höstmiddag a´la halv åtta hos mig men nu blir den ju hos oss🤪 vi fick ju en del kantareller i går så..

Lite joxigt på jobbet nu när folk fortfarande är på semester och det har redan börjat med vabb så vi får låna ut folk till sopåkarsidan och det innebär att vi halta själva och...

Jag är lycklig och de dagar när knät inte bråkar med mig för mycket känns livet nästan perfekt🤩 jag vet att Karl är lycklig och tur är att han inte har någon kroppsdel som bråkar och ställer till det.

Vi mår bra och vår kärlek stärker oss och att vi båda vill åt samma håll, livet rullar på och kärleken förde oss samman, det är vi helt övertygade om.

Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt och därefter ägna en stund till tand och ansiktsvård.

Må så gott mina vänner, på återhörande.😀