Söndag 10/7

Här sitter jag nu med mina nymålade gula naglar och ett leende på läpparna😋 jag så nöjd, glad och tacksam för den här perfekta dagen, det finns ju faktiskt sådana.

Jag har aldrig varit på Klintens utsiktplats, Karls ena syster ann-katrin var där i går och lade ut bilder och jag kände att dit måste jag så när vi stängt verandan idag åkte vi dit.

I morse hade vi sovmorgon, frukost kl halv 9, ja då har man sovit länge🤪

Jag rev äpplen och morötter och gick ut till djuren.

När frukosten var avklarad målade jag mina naglar gula med ett lack jag köpte i höstas men aldrig använt, det blev rätt så snyggt.

Jag rörde ihop smet till en sockerkaka som blev lika gul som mina naglar tack vare våra egna ägg, jag plockade i ordning på verandan.

Camilla kom runt lunch, vi fikade och sedan rullade dagen på, många köpsugna kunder och vänner från Lidköping hälsade på samt Iza med son och svärmor, fyra timmar rusade iväg- så himla roligt😀

Växlande väder, ömsom sol och regn, blåsigt mest hela dagen, nu har det lugnat sig och himlen klarnar.

Kunder som kom hit hade varit hos Helen på Brings blommor och köpt underbara buketter som vi satte i vvatten under tiden de besökte verandan, jag kan verkligen rekommendera er att åka dit och göra er egen bukett😀

När vi stängt verandan åkte vi till Klintens utsiktplats och där var det nästintill molnfritt och vindstilla, ljuvligt. Vilken fantastisk utsikt- WOW!

När vi gick därifrån kom det stora tunga regnmoln..

Till Karsborg och bryggan. Vi åt i gatuköket och tog därefter en tur på bryggan.

En rundtur uti bögda och Karl visade Camilla ställen han bott som liten mm. 

Ett besök vid Pilasofis stuga, jösses en sådan rar liten stuga😙

Tillbaka hem och där mötte oss alla hönsen och nu till det lustiga med mina gula naglar..

Kyckligarna blev ju lite bortskämda när de var lite minde, vi gav dem majs och trot eller ej men när jag gick fram och pratade med dem så hoppade de upp efter mina naglar och jag sräckte ner handen och de pickade vart de kom åt, de trodde det var majs🤭 Karin hoppade riktigt högt efter mina naglar och Karl fångade upp henne så jag fick hålla henne en stund, de kommer kanske bli riktigt tama, ska köpa massor med majs hehe.

Nu kikar solen in på verandan mellan träden, ska runda av här nu och förbereda inför en arbetsdag i morgon om än kort men det tror jag blir perfekt. Halvtid denna veckan blir en fin mjukstart.

Hem och Hobby får ett besök i morgon av mig och Camilla, det ser jag fram till såklart.

Stort tack till er alla som förgyllt den här dagen.

God kväll.