Måndag 4/7

4. jul, 2022

Jag har tänt ljus, lamporna i fönstren i hallen och inser att jag skulle tänkt alla lamporna😲, visst är det gråmulet men det känns nästan lite höstigt i kväll. 

Det har regnat idag, ömsom vräkt ner och ett tag såg det ut att komma hagel.

Karl har ställt mjölktunnor på ett par ställen vid stuprännor och de är fulla.

I dag när han kom hem spolade han ur hängrännorna som inte varit urspolade på väldigt länge, sådant ska ju göras varje år..

Camilla, min kära vän som idag har varit min personliga assistent, hushållerska, privatchaufför- hon får högsta betyg. Hon fick ryggbiff av älg till middag innan hon begav sig in till stora staden Skövde.

Jag var trött i morse. När darlingen åkt till jobbet så lade jag mig en stund till och det gjorde ingen nytta för jag var lika trött ändå. Faktum är att det tröttar att vara hemma och att de vardagliga rutinerna ändras.

Camilla kom, vi drack kaffe och fick oväntat besök🤭rätt som det var stod alla kycklingarna i entren😀 så söta, de var snabbt ute igen, det ville väl bara kolla läget antar jag.

Efter kaffet fick jag energi till lite omstrukturering av lampor, krukor samt lite annat och visp så var hon igång och såg till att det blev bra😉 det blev jättefint, min älskade hjälpreda. 

När jag nu har gått här hemma och haft TID till att se över saker och ting så har jag sett en del saker som jag ville flytta runt på- vi kvinnor har ju ett visst behov av att förändra och förnya.

Jag blev skjutsade till vårdcentralen och en timma senare var jag klar. Det tog lite tid då ytterligare en läkare skulle konsulteras.

Jag ringde Ove min chef och berättade läget, jag hoppas att kunna börja jobba halvtid nästa vecka😀

Vi åt lunch, köpte med oss fika hem och vi tänkte sätta oss ute men det började regna då så vi intog vernadan.

Min fina kollega Bella med sin son Alex kom föbi och hälsade på, han ville kika på våra djur balnd annat- blev jätteglad att de kom😙

Darlingen kom hem, han tömde hängrännorna och jag och Camilla lagade middag.

Gott som attan alltihop och JA, jag älskar vitlökssmör. Så gott när det blir lite över så man kan ha det på morgonen när man steker frukostäggen.

Nu är det strax läggdags, är trött och slö, känns som jag blir som Peaky när det är regn i luften.

En märklig känsla när sprutan lades i knäleden, det verkade inte vara helt enkelt att hitta exakt rätt "prick"

Ännu en dag till arkivet.

Godnatt!