30. jun, 2022

Missat samtal..

Om jag hade varit något yngre hade jag kanske gått med min telefon under näsan 24-7, då hade jag inte missat samtalet från vårdcentralen som jag väntat på. De återkommer i morgon ang min dos av cortizon. 

Jag ringde naturligtvis tillbaka direkt men då hade växeln stängt så det ringde mig tre minuter innan, fy vad förbannad jag blev. 16:33 ringde de  och jag ringde 16:36🤨

Jag vill tillbaka till jobbet😮 vet att det under sommar och semestertid är extra sårbart så det blir en lätt frustration över att inte att inte kunna vara på plats.

Mitt knä är avsevärt bättre tack vare de övningar jag gör ett par tre gånger om dagen, det stärker musklerna kring knät men en punkt är boven i dramat, den hugger till och jag vågar inte gå normalt utan att tänka på hur jag går, uppför är helt utan bekymmer men minsta ojämnhet i gräsmattan och platt mark är lite knixigt till och från - färdiggnällt😀

I förmiddags fick jag besök av Folke och hans far, de hämtade upp grillen som de hade med sig i midsomras. Folke var väl inte på sitt bästa humör men till slut lossade det och han ville ha en smakbit av kaka och saft.

Jag åkte till Tidan idag och hälsade på Olga, Flisans farmor. Vi åt lunch, det var längesedan vi sågs så det fanns en del att ventilera.

Vänner sedan långt om länge- Ann och Låtti bjöd på kaffe på eftermiddagen, trevligt att ses igen då även det var längesedan. 😋

Ett öppet landskap eller hav är väl det som hör sommaren till, här har vi det förstnämda med allt därtill inkl feta flugor såklart.

När jag kom hem idag hade  en viss mängd av grannes kor rymt så det var full jakt med många personer inblandade, det slutade väl och nu är kossorna på plats och staketet lagat.

Karl och Niklas är i Göteborg och jobbar idag och är snart hemma. 

Det är regn på intåg, skönt tycker jag då det kvalmiga försvinner.

Ska runda av här nu och titta till de mindre hönsen, göra mina övningar och lägga mig relativt tidigt. Jag blir trött av inaktivitet🤔

Hoppas ni har det bra, på jobbet eller semestern.

Kort hår är skönt när de är varmt och nu är det klippt. 😀

Vi hörs..