Söndag 18/6

19. jun, 2022

Så roligt😀

Kunder som handlat av mig och Therese har nu börjat hitta hit ut till verandan och det känns jättebra att snart kunna presentera ännu klädesmärke som jag vet är uppskattat, vem vet kanske blir det fler..

Hur har ni spenderat er helg?

Min helg har haft ett brokigt innehåll, värk från h-vetet i knät igår em/kväll och idag avsevärt mycket bättre efter ett samtal till 1177, ja inte var det samtalet som inverkade men någon som sa till mig att sköta mig och vara noggran med att ta Naproxen och Alvedon.😮

Ska till sjukgymnast på torsdag och hoppas få lite mer rätsida på knät då.

Jag är ju lite kinkik med tabletter då jag anser att less is more..

Som sagt i går förmiddag var jag på stan för första gången i år tror jag😲

Jag besökte Glitter, Lindex och Rituals och visst kom det med både nödvändigt och icke nödvändigt hem.

ICA-kvantum hade vad mina föräldrar hade på sin "önskelista" och jag köpte GRIMSIS fisk till oss.

Denna helt underbart goda "köttiga" fisk går inte att jämföra med någon annan köpt fisk- visst den kostar en hel del MEN det är det värt- to recomend..mor och far äter också bara den sorten och det är jag tacksam över.

Karl är bättre i ryggen och Oscar har varit hemma hos oss hjälpt till att fixa och greja härute, så underbart att ha en extra son mellan varven, en riktigt bra hjälreda🤩

Bedrövlig värk i knät under eftermiddagen/kvällen och jag trodde inte att jag skulle kunna vara på benen idag men men, idag har jag till och med haft stunder nästan värkfria.. ja nästa iaf då rå😉

Det har ju blåst hela helgen och först nu har det lugnat sig något.

Jag och Therese har basat över cafét på Aspö idag ( vår kör Skövde Gospel har åtagit oss att sköta cafét i sommar, varsina helger )och parasollerna har blåst i väg ett par tillfällen.

Skönt för oss att få en dag tillsammans det känns som 100 år sedan och vi har ju en del att prata om, som alltid och planerar nu lite av varje😀

Först under eftermiddagen var det mycket att göra och vi gräddade våfflor och rullade glasskulor kors och tvärs😋

Min lille prins Folke kom med familj och vänner, till Aspö, han var lite småsur i starten men efter en stund blev han på myshumör.

Vi stängde 16 och jag besökte Granngården innan jag åkte hem och köpte lite växtlighet till våra krukor ute,  penséerna har slaknat av både vind och tristess.

Verandan har varit öppen idag och darlingen har skött ruljangsen galant och får mycket väl godkänt😋

Nu har vi ätit en underbar fiskgratäng jag anrättade som stod i ugnen under tiden vi planterade, Karl grejar i sin arbetsbil nu under tiden jag bloggar och snart blir det lite spel.

I morgon ny arbetsdag, skulle ju haft semester då men det fick bli lite ommöblerat.

Hoppas ni haft det bra.. nu blir det Sequense.