15. jun, 2022

Nära skjuter ingen..

God afton kära läsare, allt väl med der? 

Idag har det varit en varm sommardag och jag som jobbar i svarta kläder, långbyxor och kängor kan tycka att det kändes lite för hett under stundom. 

Vi har ju ingenstans att ta vägen när solen ligger på, jo vi har ju kepsar men, nä det är inte tillräckligt. Kunderna har varit glada och det är ändå något😎

I går var det en normal arbetsdag med allt vad det innebär.

Darlingen var hemma eftersom han inte är bra i ryggen, han åkte ett ärende åt mig till Skultorp där Ove fixat fina skyltar åt mig och nu var det några dekaler på bilen.

Bilen blev tvättat och pimpad😉

När arbetsdagen var klar åkte jag hemåt och vi åt kvällsmat och gav alla våra djur deras tilldelning.

Bingo- TUT-bingo i Igelstorp blev det resten av kvällen.

Nära skjuter ingen hare heter det ju och det var just så det blev, ett nummer ifrån 10000, men det är ju full pott som gäller och inga tröstpris finns att få🤪 jag väntade på nummer 21 men 74 var jackpot!

Vi var hemma sent och isäng sent eftersom det är lite kvällspyssel med att stänga in djuren mm.

Sov dåligt i natt, vet inte varför😲 

Trött som attan när jag vaknade 05 i morse, men det var bara att släpa upp kroppen och köra igång.

Karl går upp med mig även fast han inte jobbar, vi åt frukost och matade djuren innan jag åkte in till jobbet. En underbart skön sommarmorgon🤩

Efter jobbet i dag åkte jag till Tibro och handlade lite, hem och strosade i trädgården och då var det mest molnigt och blåste det KALLT! Fy vad gnälligt- urk!

Jag gjorde en god räksallad, vi åt på verandan såklart och nu när jag har bloggat ska vi göra kväll. Är trött idag och behöver lägga mig tidigt.

I morgon är det en ny arbetsdag och då vill jag vara pigg.

Önskar er alla en fortsatt skön kväll.