10. jun, 2022

Ryggskott är ingen lek.

Karl har lagt sig, ont i ryggen som attan och det blev mycket värre efter massagen i kväll😲

Han stod dumt till häromdagen på jobbet och efter det har han haft besvär. 

Han fick massagage även i går och det gjorde gott, idag har han varit hemma och småfixat lite och det har fungerat med lite allt möjligt men nu blev det jobbigt för honom 😥

Blå himmel nu i kväll, så fint och skönt. Jag har städat i hönsgården och bytt vatten, fixat med hö och halm i alla burar och reden.

Lugnt på Risängen idag.

Vädret har varit idealiskt för min smak arbetsmässigt. Det har småregnat lite till och från och håret bir som ett skatbo nästintill 🤪 tur att mina arbetskamrater vant sig hehe.

Efter jobbet på hemvägen ringde jag Camilla som alltid, ja iallafall 27 dagar av 30 gör jag det och vi har alltid massor att prata om.

Gåbandet är avdammat och uppställt ute i magasinet och det fick bli en mjukstart på 15 minuter i lagom tempo, skönt att åtminstonde få till någonting😮

Karl hade varit och handlat och fixat lite gott och blandat till kvällsmat, det var mysigt och skönt att han var rätt ok i ryggne fram till dessa tt han fick massage..

När det klarnat upp gick vi ut en sväng, Karl fick ont och gick in och jag var kvar ute och röjde.

Nu ligger han och jag sitter här och ska invänta solnedgången😋

Hoppas ni haft en bra vecka och har en skön kväll.

I morgon är jag ledig och vi eller jag beroende på hur han når ska till Hovby på kusin och mosterträff och det ska bli fantastiskt kul.

Godnatt alla människor där ute runt om, på återhörande.