Torsdag 9/6

9. jun, 2022

Äntligen..äntligen tid till att blogga😀

Nyligen avnjöt jag en god soppa på blomkål, färsk vitkål, massor av lök, vitlök, vin, ajvar, och till detta salladslök från landet och en klick creme fraiche- njutbart😉

Innan jag lagade till den hade jag en massagekund, en utav mina återkommande som hade stelnat till en smula😮

Jag har jobbat idag, det har varit en skön sommardag, lagom att göra om det nu finns något lagom hehe.

Det har gått ett par dagar sedan jag skrev, arbete, vänner och livet i helhet har kommit i mellan.

Måndagen var ju helgdag och det blir liksom lite rörigt för de flesta då resten av veckan, man har ju hoppat över en dag och då blir det lite tokigt, men inte mig emot med 4 dagars arbetsvecka🤪 skulle kunna ta det standby.

Efter jobbet på tisdagen kom min andra hälft Camilla, vi åt gott på verandan och hade en mysig kväll tillsammans, jag hade dubbeltur för min äldsta vän Marie kom från Hjo och fikade med oss, en perfect match🤩

I går var det en helt ok arbetsdag, mitt knä krånglade och jag fick kroka arm med mr Ipeen.

Detta med knät är en märklig historia. Det kommer och går och jag vet inte riktigt hur det kan vara så olika från dag till dag, ska bli oerhört spännande vad en sjukgymnast har att säga om detta.

I går efter jobbet var det regnigt, Erika kom förbi 😀 hon och Osakr har ju flyttat hit nu äntligen.

När Karl kom hem hade han jord med sig som vi fyllde på hos tomaterna, Erika stannade på fika och det blev en trevlig kväll igen.

I morse åkte jag hemifrån ca 10 minuter tidiagre än vanligt för att kolla trafikläget och jag var inte tidigare på jobbet för det inte🤨

En lugn dag på Risängen, eller mer pulsernade kundström- på, av, på, av..

Eftermiddagen blev sommarvarm och jag behövde smörja näsan.

Jag har ett blåmärke på min kind. Folke skallade mig i måndags och det gör ont när jag lägger på rouge med den mjuka borsten😲 min älskade prinskorv..

Kvällen är mulen, det gör ingeting alls.

Hönsen som nu mer kliver in och gör sig hemmastadda har gått ner till hönsgården. Idag när jag stod och masserade såg en höns kliva in under bordet på verandan🤪

I morgon är det fredag och jag kan koppla av helt, jag är ledig på lördag och ska på KUSINTRÄFF i Lidköping/Orreberget och det ska bli så roligt och 25-30 år sedan?

Jaha, då är hönsen på väg in igen, ska locka ut dem med lite solroskärnor och koppla av en stund innan det är dags att stänga in djuren och göra kväll.

Hoppas ni haft en bra vecka hittills, på återhörande.

Midsommarblomster på jobbet och på väg till jobbet och hem och överallt..älskar denna tiden.