26. maj, 2022

Prästbolet

God afton mina kära läsare. 

I dag när kom hem blev jag så där knallröd i ansiktet som man blir när man varit ute i kyla länge. 

Det har blåst ordentligt och regnat till och från och i den tjusiga lada jag och andra utställare har stått har det varit rejält kyligt.

Sammanfattningsvis så har det varit en dag med förtjusning, god handel, trevliga människor men trist väder.😀

Karl, min älskade man, min klippa i tillvaron, min propplösare som oftast ligger före i handling i den tanke jag tänkt. Han har varit en klippa även i detta projekt och faktum är att han verkar trivas riktigt bra😉

I morgon är det han som ska vara representant för verandan i Prästbolet, då jag jobbar och självklart kommer det gå galant😋

I går kväll efter jobbet åkte vi till Prästboelt och dukade upp vår plats i den fina lada som Agneta och Inge gjort i ordning, en sådan lada vill vi också ha och potentialen finns faktiskt i både liten och stor skala här i Grimmhult...visst måste man ha drömmar.

Vi sov gott och vi hade ju sovmorgon, DET var skönt.

Efter frukosten grejade vi och packade det sisat och när jag bäddat mm så begav vi oss till Prästbolet och piffade till våra bord.

Karl åkte hem efter att vi druckit kaffe.

Det blev en bra dag om än kylig.

Trevliga männsikor, god lunch och många jag känner🤩

När dagen var slut åkte jag hem. Jag och darligen åkte och handlade, vi tog en hamburgare innan vi åkte hem.

När vi packat upp satte vi oss på den varma verandan och öppnade en Perfect day!

En vacker väldoftande bukett med syrener i tre olika färger- vad mer kan man önska en perfekt kväll som denna- älsklingen kom in med den, det doftar ljuvligt..

Ni får ha en fortsatt afton, för mig blir det tidigt i säng då jag jobbar i morgon.

Det har klarnat upp nu i kväll, det blåser än och sommarvärmen känns lite avlägsen, dock gynnar detta sommarkantarellerna och DET är ändå underbart.