12. maj, 2022

Perfekt tillvaro..

Mat, jag älskar mat! 

Att laga, äta och njuta av det. 

I kväll var det just så, men ja behövde inte laga för det gjorde jag i går 😀 och Karl värmde det och fixade sallad och smörslungad färsk sparris- MUMS!

Vi har ätit på den ljumma verandan.

Det blåser förfärligt ute men det bekommer oss inte här inne.

Jag har jobbat ute i blåsten hela dagen, man blir rätt så trött av det men som tur var har det inte varit fullt ös idag heller utan kvalitativt lagom😋

Det har gått några dagar sedan jag skrev, vi har ju fått tillökning här på gården och vi behövde göra vissa inköp fixa.

Det verkar som om vinden tilltar, som tur är våra djur inomhus.

Jag har en ny blogghörna och ni gissar rätt om ni tänkte på verandan😉

En fin sekretär har jag införskaffat via marketplace och den pryder nu en plats där jag har utsikt över fälten och solnedgång- jag känner mig rik, nöjd och vad mer kan jag begära?

En miljon på banken, mindre ont i mitt ena knä men för övrigt har jag allt jag kan önska mig och jag anser att vi har en perfekt tillvaro😀

Detta med att reflektera är vi ju rätt så dåliga på och det är verkligen synd för det finns så oerhört mycket att vara glad och tacksam över.

Jag är glad och tacksam över mina roliga härliga arbetskamrater på Risängen, de är alla helt olika och vi är verkligen ett brokigt gäng men fungerar så bra tillsammans, det gör mig lycklig.

Vi har ett "vågprogram" på jobbet där vi är behjälpiga att väga in lastbilar, det håller jag på att lära mig nu och idag har jag skött det mesta av den delen- learning by doing👍

När jag slutade idag åkte jag hem till Grimmhult och svarade på mailet om medlemskap i hembygdsföreningen, känns bra att bekanta sig med omgivningen🤩

Solen dalar, jag hoppas det mojnar snart för det är riktigt kyligt ute.

Jag att erbjuda söndagsfika på verandan från och med denna söndagen nu 15/5, jag hoppas det blir lite värme ute så det går att sitta i trädgården🙂 om inte finns det gott om plats inne.

Lavendeln står snart i blom, kejsarkronor finns det lite här och var i trädgården och de håller på att slå ut, syrenhäcken och Mahonian är full av blomster- den blomstertid nu kommer men lusten till livet finns alltid.

Kära läsare, dags att runda av och njuta av solens sista strålar för den här unika dagen.

Önskar er all en fortsatt fin kväll😋