Lördag 23/4

23. apr, 2022

Det blåser och är rätt så kyligt nu i kväll, ett helt annat väder än kvällen i går, vi konstaterar jag och Heidi att vi hade verkligen tur med vädret när vi hade fotokväll då 😀

Heidi och Folke är kvar hos oss, ja det bor tillfälligt hos oss eftersom Carl är på en längre övning och kommer hem först nästa helg.

Idag har jag jobbat och det var verkligen massor att göra, folk bara strömmade in med fulla kärror, som tur var vi en extra som jobbade idag😋 tack o lov.

Åkte direkt hem, då kände jag att jag var trött men tacksam över att ryggen kändes ok.

Karls syster Ingegerd stod på gården och hade nyss kommit, kaffe med dopp hade utlovats och vi fikade på den soluppvärmda verandan, så njutbart.

Jag fick några saker av Ingegerd bla - Kockums och jag älskar detta gamla.

Lille Folke hade fullt upp med en Jeep och hade lastat den full med små mjuka kattleksaker, så söt när han sitter och sjunger, pratar med sig själv och förklarar i leken😙

Karl startade gräsklipparen och Folke fick åka med en tur, han var trött och vi behövde hålla honom vaken så han hann med middagen.

Stekt flällröding, räkröra och rotsaker i ugn- Ingegerd uppskattade middagen och så även de övriga. Folke var lite för trött så han slukade räkröran i ett nafs sedan var det lek som gällde😀

Jag röjde upp i köket, Heidi nattade Folke och de andra gick ut.

Karl byggde ytterligare en vägg till den kommande mobila bur till hönsmamman och hennes små telingar, Ingegerd åkte hem till Halna.

Nu har vi gått in, riktigt kyligt på verandan och en fantastiskt vacker solnedgång. Det har ju blåst i kväll och det genererade en enomt starka färger.

Heidi rör ihop vitlöksdip, det vankas lördagsmys🤩

Jag rundar av här nu, önskar er en fortsatt fin kväll.

På återhörande😋