Idag kom det två små fjunbollar till världen, de får heta Amalia och Amelie ( dagens namn) tills vidare, det kan ju vara tuppar båda två😀

Jag har varit hemma idag och stannar även hemma i morgon, det värker i alla muskelfästen kring bäckenkammarna, gör övningar och tar Ipreen.

Att vara hemma och inte vara sjuk gör mig lite rastlös, jag är ju en arbetsmyra. Pratade med Ove, min chef idag och han är förstående så det är inga bekymmer och det känns ändå bra.🙂

Karl åkte till Arvika idag över dagen och jag har plockat med lite här hemma och strosat runt i trädgården.

Marie, min vän i Hjo kom på fika och vi pratade tomater, kycklingar. 😀

UPS skickar inga sms, inte ringer de heller utan idag var jag ju hemma och satt på framsidan av huset då bilen dök upp. Kan tycka att det är märkligt att man inte hör något innan man ska få leverans och mycket sällan jag är hemma vid 16.

Killen lyfte ut lådorna när jag förklarat att han kommit rätt, han fick också bära in dem👍

GEMINI har anlänt, det som jag beställde när jag och Heidi var i Göteborg, ska bli spännande att kika på🤩 

Jag lagade middag och när darlingen kom hem gick vi ut och tittade under hönan. Jag hade hittat ett skal brevid hönan under dagen då jag var inne i hönshuset och tittade till henne och då förstod jag att NU fanns det gullefjun😋

Karl plockade fram en brun och en gul liten kyckling, de doftade ljuvligt, så mjuka och ljumna, torra och fina så det kom kanske redan i förmiddags.

Vi gick in och åt och jag babblade om mat till de små och hur de ska leva den första tiden och... Karl tog allt med ro..

När vi ätit gick vi ut en stund till dem igen och jag skulle helst av allt sova i hönshuset men det kanske inte går..🤪 så små och underbara.

Nu sitter vi på verandan, det går lite bätre att sitta kortare stunder och det känns bra, är antagligen bättre i morgon och förhoppningsvis helt bra och arbetför på fredag, det är  min plan.

Nu ska jag runda och av kika till de små en sista gång innan jag säger godnatt och lägger ännu en dag till handlingarna en dag i -Livet här och nu.