15. feb, 2022

Kattmamma!

Ewas katthem i Stenum har en kisse som behöver ett nytt kärleksfullt hem och vart kan den få det bättre än hos oss?😀

Klart det finns massor av hem med allt en kisse kan önska sig men jag hoppas och tror att den kommer att få det bra här på landet.

När Heidi var nyfödd hade jag en underbar katt, en blandraskatt som var stor och ljuvlig på alla vis men tre månader senare fick Heidi någon form av allergi så BVC rådde mig att flytta på katten vilket jag gjorde och strax därefter blev hon bra igen. Hon blev skorvig och liksom torr i huden.

Så oerhört tråkigt, jag älskade verkligen denna kisse men i det läget var det inget annat att göra än att ge den ett annat hem.

Visst hade jag kunnat lämna bort den ett tag för att se om allt blev bättre men då den var en oplaceringskatt tyckte jag inte det var rätt att den skulle flyttas hit och dit men åh som jag saknade den katten😥

På fredag är jag LEDIG, ja ni läste rätt och då ska denna kisse, en kastrerad hankatt ca 1 år få flytta till Grimmhult, så nu blir jag snart både kattmamma och hönsmamma, undra vad Karl blir då??? Tokig kanske🤪 inte då, han älskar djur och vet att han myser över över detta.

Idag har jag varit med ett härligt gäng i Mariestad, Underbara Gunzan och Ove och en nytt tillskott som jag "hittat" på Risängen för ett par veckor sedan, samt ytterligare två kollgor som är relativt nya i Mariestad.

Vädret har varit mest regnigt men även lite sol under eftermiddagen inkl regnbåge.

Många kunder att förklara för allt det nya med sortering och de flesta är med på noterna men som sagt, det krävs mycket av oss att få ordning på allt.😮

I morgon blir det ett 12-timmars pass igen och likaså på torsdag men fredag ledig skönt..

Vi har ätit fisk i kväll, jag gjorde en bönröra med Ajvar och lök till den- gott!

Ska strax släpa mig in i duschen.

Fick ett sms från mitt "hittebarn" som vi jobbat med idag, ett sådan sms värmer och det känns bra att känslan jag fick stämde bra med verkligheten😋

Life is good, mycket känns rätt så bra nu och det är jag verkligen värd.

Återkommer snart med lite påfyllning av Livet här och nu.

Natti natti!😀