Tisdag 12/10

12. okt, 2021

Ett sådant underbart väder😀 jag verkligen älskar detta som Oktober levererat hittills med Brittsommar, kyliga dimmiga morgnar, blåst och regn, virvlande löv- att få klä på sig ordentligt för att senare under dagen klä av sig och gå barärmat näst intill😎

I söndags var vi i vackra Hjo och strosade längs stranden i blåsten, underbart men kyligt dock.

Hur har ni det?

Vi är ju mitt i flytten och ser hur vårt kommande hem växer fram sakta men säkert. Ljuvliga tapeter i mjuka färger som harmoniserar med livet och tillvaron.

Ni som läser och följer mig i min blogg kanske tror att inte vi har några obekväma stunder, inte några värdelösa dagar eller ledsamheter, det är inte sant såklart för det har alla men jag väljer att inte ta upp så mycket av det som är negativt för vem blir glad av att läsa det?

Karl är något bättre nu sedan han var på vårdc och fick recept att hämta ut, tur att han tar produkter som jag jobbar med annars hade det antagligen varit mycket värre, nu kommer han snart vara på banan igen - en ny tid som jag redan pratat om en längre tid är i sikte och det kommer bli riktigt bra😀

Vi har en stundande inventering att ro i hamn jag och Therese, det är omgång två i år, tungrott, javisst med mängder av gamla varor att hålla koll på, fy rent ut sagt.

I går var jag på Risängen och jobbade, det var härligt väder och det tyckte även halva Skövde för det var verkligen fullt upp hela dagen/kvällen.

Jag har packat lite och ska göra klart kök och vitrinskåp samt garderober denna veckan.

Vi förbereder och ska köra så mycket det går v 43.

Helgen då vi ska flytta är det bjudning nere i Kristianstad, Joanna fyller 50 och det känns som vi inte vill missa det även om det blir ruskigt tight😮

I kväll ska jag åka till vårt nya och kika i de rum som börjar bli klara. Karl har skickat bilder redan men jag vill se, det mörknar fort nu men ändå..

Lagade en god soppa åt darlingen i morse, ska se vad det blir i kväll för gott som är vänligt.

I morgon är det onsdag och kör, i helgen ska jag jobba på Risängen, vi ska ha hand om lille Folke lördag till söndag, han får hjälpa till att packa lite tänkte vi🤪 dessutom ska vi på lite firande i Töreboda, Karls ena syster har fyllt år och det vankas tårta.

En trivsam vecka även om vi har att göra men, vi ligger rätt ok till känns det som och det är ju alltid mer än vad man tror vid flytt- man tror man är klar och då inser man att..😲

Jag rundar av här nu och önskar er alla en fin kväll och antagligen en vacker solnedgång.

Dagens bild från kvällen igår på Risängen då ljuset var så fint, precis då det börjat skymma.