Torsdag 16/9

16. sep, 2021

Så roligt, alla har tackat ja till inbjudan- det ska bli så härligt att få ordna med fest😀

Myckar att fixa med nästa vecka, jag älskar ju detta att laga mat, duka och dona.

Enormt stora kontraster- idag är jag i butiken, iklädd fuskskinnbyxor, mina nya snygga boots mm, i går var jag på Risängen iklädd mina arbetskläder som jag senare gick med till kyrkan.😉

Vad har hänt de senaste dagarna då?

I tisdags vaknade jag upp i stan hos familjen Granfors.

Började tidigt på Risängen och det blev en lång arbetsdag då jag och Bella hade kurser i Värsås.🙂

Vid hemkomst den kvällen var darlingen inte hemma, han var i Fagersanna och hämtade lilla Signe som haft njutbara dagar där.

När de anlände hemmet pratade vi lite om de dagar som förlöpt samt kikade en stund på TV innan det var dags att krypa ner.

I går var jag på Risängen, det var ännu en sensommardag och varmt, jobbar än så länge i linne😎

Jag och Ove var i Timmersdala och kikade över den stationen, jag och Gunzan ska ha kurser för grönt kort där i kväll när jag jobbat klart i butiken, hej å hå🤪

Kvällen bestod delvis av tre gröntkortutbildningar i Skultorp tillsammans med Gunzan och när vi var klara där åkte jag in till stan och gick till kyrkan. Det blev en timmas sång- det fungerade fint att sjunga i arbetskläder och morakniven låg jag visst kvar i byxorna hehe..

Det regnar o regnar, himlen är grå.. trallalalalla..mysigt tycker jag och det hade inte bekommit mig att jobba ute på Risängen idag, mer kläder på bara- friskt och härligt, men, idag är jag i butiken med öppen dörr!

Vi är glada, idag har de börjat riva i vårt hus och vi får hela övervåningen med nylagda golv😉, de ska riva i köket och de ska..

Det är en hel del att göra och vi har själva fått välja, man blir som ett litet barn full av iver🤩 och man vill att tiden ska fort, fort nu.

Tiden går fort, den rusar stundom och det känns som man inte hinner allt man vill, det beror på förvisso att jag jobbar 12-timmarsdagar mellan varven och flexar men jag trivs och tycker det är roligt och det är ju huvudsaken😋

De har påbörjats att byggas ställningar utanför vår butik, taket ska läggas om- idag är det enda rörselsen på gatan, regnet påverkar allt såklart och hade jag inte jobbat hade jag valt att stanna inne med en bra bok.

Hösten är här idag, både jag och Karl älskar den, den medför massor av måbrasaker😙

Många mår mindre bra när mörker och kyla närmar sig och har inte hittat tjusningen, vi är alla olika och uppskattar olika saker men hösten behöver inte vara mörk, kall och dyster och om vi väljer att göra småsaker som lättar upp. 

Har idéer..

Nu ska jag packa upp lite nytt, det har kommit lådor med kläder bland annat från ONETWO- vårt favvomärke😀 äntligen..

Spindel i nätet ja, det känner jag mig som ganska så ofta, roddar i mycket och räddar upp situationer lite varstans.

Nu i morse innan jobbet var jag bland annat stylist i Granfors hem som ska fotas, hon hade köpt blommor mm och jag bäddade tände ljus möblerade om lite saker här och var och vips var det redy to go..

I morgon fredag är jag ledig, (ledig från anställt arbete) ska ha en massagekund på fm, städa hos  mor och far, jag och Karl ska åka till vårt hus och vi ska hämta Folke på eftermidagen och ta hand om honom tills på lördag😋 

Han ska få åka i morfars buss- han fick sitta i den i förrgår och när Heidi skulle lyfta ur honom gallskrek han stackarn😥 Moffa ska ha mvang på bussen, han säger just så mvang = vagn. 

Heidi får rita moffas buss och mommos bil hela tiden- som i morse hade han varit en riktig grinolle och gråtit för allt och det ENDA som fick honom lugn var när hon ritade våra bilar😲

Den lille prinskorven SKA få åka moffas buss, i  morgon.

På lördag jobbar jag på Risängen och söndagen ska vi viga i vårt nya hus och greja lite😀

Nu önskar jag er alla en trivsam fortsättning på denna torsdag, på återhörande.