26. aug, 2021

Vi kikar på hönor..

Små gula fjuniga dunbollar, visst är kycklingar underbart söta😙

Ska vi köpa sådana eller färdiga värphöns och tupp? 

Karl har viss erfarenhet så jag tänker att han får bestämma vad som blir bäst men visst vill jag ha de små fjuniga🤪

I dag har det verkligen känts som en höstdag, inte mig emot eftersom jag älskar hösten men även jag tycker att det är på tok för tidigt, sommaren är INTE över än-oh no!

Några dagar har förlöpt, ja ni har väl börjat vänja er. 

Min tanke är att detta återigen ska bli ett kontiunerligt flöde igen men arbete och till viss del eftersatta sysslor på hemmaplan sätter käppar i hjulet men snart så, snart..

Jag mår bra, Karl mår bra, vi har en mysig höst att se fram emot tillsammans med allt som hösten innebär och dessutom ett 60-års kalas och en analkande flytt som kommer att generera en hel del😋

Det enda som inte är helt bekvämt är att det mörknar fort kvällstid, det kan kvitta.

Ute på tippen är en låt av/med Ulf Lundell och jag har alltid gillat den låten men nu betyder den så mycket mer..😉

I går jobbade jag på tippen, skönt att vara tillbaka, vara ute och ja, allt det som det genererar, så stora kontraster att vara i butiken både klädstil, arbetsätt, en helt annan "livstil" helt enkelt.

Höstkläder börjar komma in till oss, mycket mönster och blandande färger, mixat varmt och kallt (färgmässigt alltså) lite 70-tal. Inte helt lätt att göra fina väggar med allt detta mönster och färgblandningar.

I morgon ska jag upp med Karl och efter frukosten vilar jag nog en timma. Därefter blir det till att handla åt mor och far, det blir veckostäd hos dem innan jag öppnar butiken 10😋

Känner mig tillfreds nu på många plan, lugn och harmonisk- klart det finns skavsår lite varstans men det kommer det alltid att göra för så länge man har med människor attt göra kommer man aldrig sluta förundras över saker och ting🤨

Kalas..snart blir det fest för Karl- Presenter är inköpta, maten planerad, bygdegården hyrd, gästerna inbjudna- enbart lite småsaker som jag ska kolla upp och fixa till- en text att justera..och handla blir det sista veckan i September🤩 mycket annat kul som ska hända innan dess.

Nu rundar jag av, ska lägga mig i ett bad, har varit hos frissan idag och det blir ju alltid massor av korta strån man vill bli av med.

Karl har köpt en kvarn och mal färs i kväll av utvalda bitar från djuret han sköt, när han är klar blir det sängen, vi jobbar båda i morgon.

Jag passar på att önska er alla en god natt, på återhörande.