Tisdag 20/7

20. jul, 2021

Klockan går tickar och slår men för mig står tiden still.. så lyder texten på en låt som var populär en gång i tiden, riktigt så är det dessvärre inte just nu då dagarna inte räcker till för det jag vill hinna med.

Varför jobbar du så mycket? Ska inte du ha semster?😲

Ja varför, det kan man ju undra men det  är ju så att alla vill ju vara lediga under sommaren och då behövs det alltid folk överallt och Risängen är ju ett "fritt" jobb utan tak på alla plan, never ending story..

Visst ska jag vara lite ledig i höst, det är tanken och sommarens arbete kommer att generera lite förstärkt ekonomi för både mig och Karl🤩 och Sverige är fantastiskt, misstänker att hösten kommer att generera vackra vyer.

Långa arbetsdagar i värmen förra vecakan, jag och mina arbetskamrater smälte nästan bort.

I Fredags när jag kom hem åkte vi och badade i Brevik.

Oskar och darlingen överraskade med medhavd kvällsmat😋- högrevsburgare, picklad lök, grillad majs, fetaostsallad och kall sås. Så glad jag blev- mina gossar kan..

Lördagen var ovanligt lugn på Risängen och för att vara just lördag och vi var tacksamma över detta då det var bedrövligt varmt för oss då. Folk var väl och badade kan jag tro.

Efter jobbet åkte jag och handlade åt oss och åt mor och far, därefter blev det veckostäd på Solbacken🙂 mor och far lider allt lite även de i värmen som varit.

När jag kom hem höll Oskar och Karl på att greja hemma och jag nästintill föll ihop i soffan ute i paviljongen. För första gången på hur länge som helst kände jag mig grinig och helt slut, värmen och veckans arbete med timmar med utbildning hade totalt sugit musten ur mig😮

Under kvällen åkte vi med Oskar och Signe till Fagersanna.

Söndag- vilodag förvisso men det fick bli en hel del hemmafix mellan vilandet.

Röjde ur alla sängar och håller fortfarande på att tvätta sängkappor, täcken, kuddar mm- hör likosom sommaren till😀

Söndagen kändes lång, en trivsam dag och det kändes riktigt lyxigt att hinna med det mesta innan kvällen var slut, vi delade en flaska vin och njöt av kvällen.

Vi sov i gästrummet, som bebisar.

Svalare där då det finns två fönster att öppna och i går morse var det endast 11 grader ute, det kändes i rummet- SKÖNT😙

Frukost och sedan iväg till jobbet.

Inga utbildningar igår, svalare väder- perfekt! 

Alla kunder som inte kom i lördags kom igår i stället, massor att göra men dagen kändes oerhört lättvindig- mer än 10 grader svalare och då har man ork.

Jag slutade 17, tankade på hemvägen. Borde tvättat bilen också men vägarna hit ut är torra och... ingen tvätt alltså🤪

Vattnade mina plantor och grejade med lite av varje och när darlingen kom hem hade han en mycket uppskattad överraskning med sig till mig😉

Städa, fixa med tvätt, allt det där ni vet som behövs göras. Kvällsmat, en dusch och sedan satte vi oss en liten stund vid TV:n hör och häpna.

Ännu en frukost avklarad. Karl har begett sig till Mariestads ÅVC, jag BLOGGAR, ja ni läste rätt, morgontiden är bra när jag inte börjar 6:45😋

Signe har ätit frukost och vilar nu, jag ska strax ta ett bad, ringa Camilla, lämna Signe i Fagersanna, åka till Swedol och ta ut ett par nya arbetskor- mina har jag slitit ut..

Ännu en svalar dag, känner tacksamhet över det då jag och Gunzan har tre utbildningar i Skultorp i afton.

Hoppas ni har det bra, mår bra och njuter av innehållet i era dagar.

Två arbetsdagar till sedan välbehövlig ledighet i fyra dagar- ska bli ljuvligt😙

Önskar er en fin tisdag!