Fredag 11/6

11. jun, 2021

I natt sov jag så bra att jag nästan känt som om jag inte riktigt vaknat.

Inte det att jag inte varit pigg utan mer avslappnad, mer än avslappnad om ni förstår hur jag menar🤪

När jag kom hem i går var kvällen underbar, min darling var hemma fortfarande arbetsklädd och höll på att bära in saker från bilen. Han hade varit på JULA och införskaffat badmintonbollar, dartpilar mm😀

Jag vattnade, vi spelade en runda badminton, så längesedan det var och så KUL🤩 ikväll har jag begärt tunering😉

Vi delade en flaska bubbel och spelade poker. 

Jag kände vid läggdags att fasen- ska vi inte ta och bädda ute, sagt och gjort.

Den uppblåsbara madrassen kom väl till sin rätt och storleksmässigt blev den helt perfekt i det utrymmet som inte är möblerat i paviljongen.

Så bra det blev, gissa om Signe uppskattade detta och hon fattade galoppen direkt och intog soffan under tiden som vi grejade. Hundar är mycket kloka begriper mer än vad vi tror, så är det😋

Pyjamas är inte brukligt att sova i för oss men det blev det i natt, det behövs då det är lite småkyligt fram på morgontimmarna.

Sådan kvalitativ sömn... GÄSP- som en käftsmäll har vi sovit i natt alla tre och trots ljud från diverse djur reagerade inte ens Signe, hon var kopplad in the case of..

Jag hade lite föräldraservice på solbacken innan jag åkte in till Skövde och synundersökning.är 

Pappa är pigg och uppe tidigt om morgnarna medan mor är 7-sovare och väl det🤩

Jag hade en bokad tid på Direktoptik för synundersökning och något bättre syn till viss del och viss justering på mitt brytningsfel- nya vrålsnygga bågar och solglasögon som blir nyanserade.👍 älskar glasögon- tjusigt, kvinnligt, attityd..

Till butiken.

En hel del kunder trots att det varit studentfirande idag, det brukar vara urholkat en dag som denna men all omstrukturering av just firande är oss handlare till nytta😋

I kväll när jag kommer hem ska jag avnjuta en iskall öl av favoritmärke, spela badminton och äta gott, det är ju fredag och dessutom är jag ledig i dagarna tre.

I morgon är det kalasdag och lite smått att pyssla med inför detta.

Hoppas ni har haft en bra vecka och får en trivsam kväll.

Har varit på HEMTEX....😎