Tisdag 8/6

8. jun, 2021

Några minuter försenad blev jag i morse in till jobbet, denna underbart söta lilla familj låg i diket vid grusvägen när jag kom körandes. 

Den ena ungen blev nog mer nyfiken än rädd för mamman fick inte med sig den utan den stog kvar vid vägen och kikade på mig, mamman blev mycket stressad.😮

Det andra kidet sprang med mamman, hon fick fullt sjå att locka till sig kid nr 2 men till slut så lyckades hon och de återförenades ute på fältet😋 jag körde försiktigt iväg..

Jag såg dem ute på fältet i går nr jag åkte hem, de små låg i det höga gräset och jag kunde skönja några viftande små öron, mamman stod och vaktade dem.

Så lyckat att få sem dem idag🤩

I går var jag och tog cellprov innan jag började i butiken och jobbade fram till 15. Det var relativt lugnt.

Det regnade på eftermiddagen och kändes kyligt, man vänjer sig snabbt vid sommarens sköna värme😉 så det blev inget paviljonghäng utan lite innepyssel.

Kycklingssallad till kvällsmat, det började klarna upp så smått.

Kände på vattnet i poolen, det var i min smak långt ifrån badvänlig temperatur🤪 tomaterna behövde inte vattnas, det hade Pohlman ombesörjt.

Tidigt i säng efter ett mysigt bad med älsklingen.

Efter frukosten i morse gick jag upp och vilade en stund, somnade faktiskt om och DET var skönt, hade ingen lust alls att sätta på kläder och face, bara att bita ihop och få det gjort👍

De rara rådjuren sinkade mig en aning då..

Dagen i butiken har varit som vädret, varierande och nu skiner solen över Skövde.

Det lär bli kväll i paviljongen som det ser ut, vill snart sova ute men det är lite väl kyligt ännu nattetid, jag inväntar +15 DÅ är det dags.😎

USA ska hålla stor fest för att fira att pandemin är över,😲 jag ska fira att jag ännu sålänge sluppit den, det lär nog dröja innan den är över..

Hoppas ni mår fint och hinner njuta av den vackra sommaren.

Vi hörs snart igen😋