Måndag 24/5

24. maj, 2021

7 månader kvar till Julafton🤪

Med knallgul nästipp gick jag in på trafikverket för att ta foto och fönya mitt körkort.

Det synstes inte på fotot men kvinnan som hette Annika log lite och undrade om jag luktat på någon växt..då jag gjort klart och kom ut i bilen såg jag att nästippen var knallgul🤩.

Visst tittar jag i backspegeln men hade inte reflekterat över detta, ja så det kan bli hehe.

Ledig från arbete har jag varit idag men fullbokad agenda, ärenden har hopat sig och det blev mer än en halvdag hemifrån FY. Veckostäd på Solbacken inkluderat men ändå..suck!😮

I går tog vi en sväng på Överby köpcentrum i Trollhättan på hemvägen från Brålanda, det blev lite shopping såklart. PONDUS är en butik som har en hel del som jag tycker om och Street one.

Vi tog vägen via Lidköping- Götene, handlade ägg och tomater mm inte långt från Skeby där de gör den fantastiska rapsoljan.

Lite plock med allt möjligt vid hemkomsten som det blir när man varit borta, det hade tydligen varit solglimtar för växterna i gästrummet var slokande.

Någorlunda tidigt isäng efter bad och lite TV. Vi startade en ny serie igår och den hoppas jag vi inte kommer så långt på. När vädret blir lite varmare är man ju ute så här års😀

Jag gick upp med Karl och åt frukost och sedan har jag hållt på med diverse.

Varit i Tibro och Skövde och på Solbacken.

Jag kom iväg vid 10 tiden när maskin två för dagen var klar och hängd.

14:30 var jag hemma åt lite lunch. Satte mig i paviljongen och funderade på resten av dagen och det blev att jag hämtade datorn, blogg-blogg..

Strax ska jag dra fram hemhjälpen och därefter laga mat inför i morgon🙂

Hoppas att ni haft en bra start på veckan- lite småkyligt och ömsom regn men ändå en känsla av sommar.

Maskrosor,  tusentals, det är sommar för mig.

På återhörande.