27. apr, 2021

Vårannons

Så bra den blev vår annons i SLA idag, äntligen en vårannons som vi väntat länge på att få klartecken till😀

Den genererade slagkraft vilket är välbehövligt och folket är i behov av både vårjackor och en del annat att döva köpsuget med😮

Många har ju inte köpt något på länge och vi vet ju att det kan göra vem som helst lite galen.

När jag slutat i går handlade jag och hämtade ut ett paket.

Karl fixade kvällsmat, vi gick en runda med Signe och därefter blev det en stund vid TV:n.

I morse när jag blev ensam kvar hemma hade jag lite olika planer för resten av morgonen och valde att städa, ja ni läste rätt🤪

Vi har sagt det att, ja  menar rättare sagt jag har sagt att vi delar på huset och tar en våning var växelvis, så i morse storstädade jag övervåningen, det är inte gjort på det viset sedan vi flyttade in. Kvar är resten och jag tänker att jag lagar kvällsmat under tiden..😉 

Detta med arbetsfördelningen hemmavid, hur gör ni? Inte så många älskar väl att städa men det måste ju göras. Inte för att vårt hem är särskilt vare sig dammigt eller skräpigt men det lägger sig lite varstans och i solljuset ser man ju allt..suck!

Månen var vacker redan i går kväll, vi såg inte till den i morse alls då den skulle vara total 05:31, synd men vi fick ett par fina bilder i går innan läggdags.

I morgon jobbar jag halvdag på Risängen och löser av Therese kl 14. Jobbar torsdag i butiken och ledig på fredag men hjälper mor och far tänker jag med att handla, städa mm- ekorrhjulet snurrar på.

Snart dags att stänga butiken och uträtta några ärenden, fler som fyller år😎

Alla vuxna träd ute hos oss är fulla av lav, jag tycker det skämmer träden och jag har haft dålig koll på varför det blir så men nu är jag mer påläst. 

Lavarna är naturens luftindikatorer och om finns det skägglav/tagellav vilket det finns massvis av ute hos oss är luften troligtvis ren 🤩 så härligt att läsa och jag kikade efter lav i träden när jag kom ut från vårt område och där avtog laven i träden, så tydligt att luften blir sämre ju närmare bebyggelse och väg med trafik.

Nu ska jag pyssla lite här innan det är dags att gå hem och ta tag i hemmalivet.

Må så gott och trevlig kväll😙