Söndag 3/4

Vi har nyligen kommit upp ur badet, jag låg och kikade på ljuset som kommer in från det låga fönster som finns i vårt badrum. Det blev två punkter på väggen vid toa som liknade ögon och när vegetationen rörde sig i vinden utanför så såg det ut som "ögonen" blinkade😋

Ljuset generellt nu är underbart och alla dess små mönster det blir av skuggor inne och vi har ju inte bott här så länge så det blir nya upptäckter dagligen😎 ni vet det där jag skrev om i går, att se det lilla..

Hade ni en trevlig afton?

Det hade vi😀

Heidi, Carl och lille Folke kom vid 17 tiden och det första de fick göra var ju att kika om påskharen varit i vår trädgård🤪, mycket riktigt men i år låg där två ägg.

Folke blev överförtjust i sin brandbil med 40 olika små läten/melodier, kanske hans föräldrar inte uppskattade det lika mycket men men😉

Karl hade tänt grillen, jag hade bakat en sverigekaka som blev något torr. Ny ugn och den gick något för länge, haha inte går det att skylla på ny ugn, jag hade för dålig koll på tiden helt enkelt.

Det blev ett par mysiga timmar, Folke pysslade med sin lilla brandbil och var nöjd med det. När det blev började skymma kring 20 och Folke började bli väl trött åkte familjen Granfors hem till sitt recidens.

När jag jobbade på Risängen förra veckan så mötte jag en vän från förr. Vi har båda fäder som varit yrkesmilitärer, båda har varit verksamma sammtidigt på P4 och fixade sommarjobb åt oss då vi var purunga. 

Vi har jobbat ihop, festat och haft roligt tillsammans men det blev ingen fortsättning då jag flyttade till Lidköping och livet skiljde oss åt, nu sågs vi i tisdags och vi hördes av i går och det visade sig att hon har arbetat med Karl på Volvo och de känner varandra, så lustigt- världen är allt liten och nu har vi bestämmt att vi ska ta och ses när vädret blir mer gynnsamt ute🤩

Idag kommer två av Karls söner med familjer och vi har förberett lite inför detta. 

Jag ska ut strax nu och spola av min grusiga dammiga bil. De har ju utlovat snö i morgon och allmänt skitväder med byvindar på 21 sek/m så då tänker jag allt hålla mig inne😲

Solen lyser från en blå himmel, ingen temperatur att skryta med men ska se om det inte ändå kan vara skönt i lä vid solväggen lagom till 11-kaffet..

Önskar er en fin Påskdag😙