1. mar, 2021

KUL-reportage i..

Varmt välkommen MARS!😀

Den första vårmånaden och den vet vi ju kan innehålla ALLT!

Jag har varit ledig då butiken håller stängt måndagar och jag har fått gjort en hel del samt njutit hos Martina på NIKITA i Skövde😋

Lite kort om gårdagen.

Vi var ju rätt så trötta jag och min älskade efter en sen kväll som övergick i både natt och tidig morgon innan vi kom i säng. Träffas man sällan är det lätt att klockan rinner iväg..

Promenad, mat, vila bad och lite TV samt ett fantastiskt väder bjöd söndagen på och relativt tidigt i säng😉

I morse gick vi upp 05 i vanlig ordning, åt frukost och när Karl gett sig iväg till jobbet kröp jag ner i sängen en stund igen. 

Vaknade 8:10, så skönt att sova en stund frukost.

Jag kickade igång dagen med en maskin tvätt samt att plocka fram färg och schabloner för att skriva en text i taket i vårt badrum.

Då varje bokstav behöver torka till innan nästa schablon tog det lite tid, var inte klar förrän nu i kväll, har gjort en del annat också såklart- bland annat fota vårt hem som jag lovat er.

MEN nu är det så att jag kan inte visa er allt, delar av vårt hem ska nämligen vara med i ett reportage i ALLT i HEMMET, nummer 6 som släpps 25/5 så jag får vackert vänta med resten av bilderna till er och ni som varit här och kommer hit får ju lite förtur hehe😎

Så bilderna jag tagit under dagen har gått vidare till redaktionen nu och det numret blir fokus sovrum!

Dagen har varit underbart ljus och fin. 

Varvat med att ta bilder har jag spelat en hel del piano, jätteroligt att "klinka" sig fram och få till härliga melodier som kanske kan bli..

Tar man sig bara tid så kan man nog lära sig både att spela ordentligt, sång och musik ligger mig varmt om hjärtat och saknar att sjunga IRL med min kör.

Signe nyttjade värmen från solen, så härligt att se henne ligga och njuta🤩

In till Skövde och Martina fixade bryn och hår. 

Jag lämnade mitt KENO och faktum är att det är alltid några kronor på min rad.

Hem till mitt älskade hus, gick en längre runda med Signe och visst tyckte hon att jag var tråkig eftersom jag ville hålla tempo..🤪

Inga älgar korsade min väg idag heller men i lördags em var det en älg som precis korsat vägen inte alls långt från där vi gick. Jag stannade och kikade på den och den gjorde likaså på mig-underbart, verkligen.

Bilen fick sig en liten uppfräschning, jag damtorkade lister, panel mm, det blir ju inte så ofta vintertid av alla anledningar men idag så..

Vägen hit ut är det enda som är lite trist så här års- lera är ju kul när man är liten men bilen är röd det vet jag😀

Jag fick mail från ALLT i HEMMET och mailade att vi ville vara med- KUL!

Min älskling kom hem något tidigare från jobbet. Han hade varit i Jönköping idag och passade på att kika in på IKEA- han kom hem med lite smått och gott och ljus i långa rader😋

Ja stekte älgkött och kokade broccoli, gjorde klart texten i badrummet och Karl planterade tomater, tre olikas sorter och i morgon blir det paprika.

Nu har vi ätit, Karl grejar nere i köket och jag är strax klar med dagens avsnitt -Livet här och nu.

Karls ena barnbarn lille Allan fyller år på torsdag och vi ska dit och fira denne guldklimp snart😙 de flesta av Karls barn bor inte så långt här ifrån och av mina ungar är det ju bara Eddie som flyttat långväga. Man får vara glad och tacksam att få ha dem relativt nära.

I morgon är det arbetsdag, det ska bli sol och + 11, vi tackar och tar emot detta med glädje såklart.

Någonting som gjorde mig extra glad i lördags var att Micke, Joannas man sa att vårt hem var fullt av värme och ett av de finaste hem, han varit i- jag blev så oerhört glad😋

Nu rundar jag av här och återkommer snart/kram till er alla därute.