27. feb, 2021

Brutet löfte!

Jag brukar hålla mina löften men denna vecka blev inte som jag planerat. Hoppas jag är förlåten för detta😉

Skulle ju visat bilder från resten av huset, förstår att ni vill se men jag har inte varit kapabel till att rå mig själv helt så då fick det utebli men jag tar igen detta nästa vecka.🙂

Min rygg brakade ju samman, jag fick en låsning i bäckenet och det är ett rent helvete när det inträffar men nu är jag på banan igen och nu är det övningar, lätt mortion samt viktminskning som gäller. Vikten har inte så mycket med detta att göra utan mer att jag slarvat med träning och yoga.

Har en rätt så bra klädsamling i garderoben men det mesta är lite för lite tyg i för tillfället. Min och Karls sommar-höst-vinter i kärleksrus gav mersmak även på allt ät och drickbart vilket i sin tur genererade för lite tyg i kläderna, tycker inte ni detta är märkligt?🤪 HUR kunde det ena påverka det andra? 

Vårsolen visar sig och fåglarna har kommit igång. Vi sover ju med delvis öppet fönster och tjattrandet startar vid 6-tiden. man får väl stå ut🤩...på ett sätt är det ju UNDERBART!!

Idag är jag på jobbet i butiken och det är en hel del folk i rörelse på stan--ÄNTLIGEN😎 både familjer och även äldre männsikor som såg glada ut och det har känts lite som vanligt och visst måste man få tänka så trots allt.

Ska köpa en tub med hårfärg idag när jag slutat och därefter bege mig hemåt till mitt älskade hem, hund och sambo. 

Vi ska ha besök från skåne i kväll och det ska verkligen bli trevligt😋 sprit av alla de sorter kommer att finnas hehe..

I förrgår när Karl kommit hem från sin jobbresa åkte vi till Fagersanna och hälsade på familjen Björklund. Gott fika som alltid och så hämtade vi hem en del saker som vi haft i deras uteförråd.

Vi åkte därefter till Johan Hult och hämtade ett hjul, ett vagnshjul som kommer att bli till en del i vårt hem framöver, Karl har en plan..😀, som alltid! Johan, han är en underbar människa- 

I går var jag och älsklingen lediga och var och handlade. Vi var på bolaget- vi fick god hjälp för att hitta det vi ville ha. Vi uträttade allt möjligt och var sent hemma.

Väl hemma packade vi upp allt och värmde lite rester som sen lunch, samt åt en välsmakande semla.

Jag gick ut en snabb promenad och gjorde lite övningar när jag kom in, så skönt att komma igång om än i liten skala.

Kvällen vigde vi till att provsmaka både whisky och romen vi köpte, det smakade fint och tänk vad ett par droppar vatten gör underverk😉 Peaky blindersmusik och en cigarill blev prick över i denna kväll😋

Det ser ut att bli något sämre väder i eftermiddag/kväll, ev något regn till och med men i morgon är det utlovat sol och +11, jo man tackar😎

Snart ska jag låsa butiken och njuta av helgen och hoppas att ni gör detsamma.

Kram tiller mina kära läsare!