Lördag 13/2

13. feb, 2021

Sitter på jobbet och inväntar anstormningen, eller i alla fall några köpsugna kunder, men jag tror att det inte blir så mycket ruljangs dessvärre😮

Dagen är strålande vacker och än så är det vinter fullt ut. Det känns ju ändå bra eftersom det är sportlov här nästa vecka😀

Invigningen av Peaky blev jättebra, en myskväll med gott dricka/snacks och cigarill🤩 älsklingen njöt av tillvaron och det gör mig oerhört lycklig att se hur han bara älskar när vi spelar musik och har kvällar som denna.

I går morse var vi ändå uppe tidigt. VI hade hittat en banjo på Blocket i Örebro och efter frukosten åkte vi dit och hämtade hem den.

Det visade sig att kille som hade banjon var från Götene från start😋

Karl skjutsade mig till Risängen och dagen blev njutbar😎 strålande sol och endast -3, solen värmde faktiskt och folket som kom till oss var pratsamma och skojfriska- ibland är bara livet perfekt.

Min darling hämtade upp mig och vi uträttade ett par ärenden innan vi åkte hem till Grimmstugan.

Jag bytte och om fixade med tvätt och lite annat pyssel innan jag och Karl tog ett BAD😙

Bada är lycka!

Mikaela och Edvin kom vid 18:30. Mikalea behövde massage och grabbarna tog en öl under tiden.

Jag lagade till en middag åt oss, vi åt och bestämde att de skulle stanna över.

Mikaela och jag öppnade en vit JP Chenet- Ice editon och den kan jag varmt rekomendera.

Det blev massor av bra musik, knapriga chips, choklad, prat och allmänt mys- en sak är dessutom helt säker- han älskar mig, mer än jag förstår som han säger😘.

Heidi, lille Folke och Ann-Charlotte- Heidis svärmor är på g nu, de ska bjuda på lite fika idag, det ska bli mysigt och när jag jobbat klart åker jag till Solbacken för veckostäd hos mor och far.

Kvällen kommer bli extra trevlig då vi ska ha gäster även i kväll- Patrik och Therese kommer på middag och vi har inte träffats privat på minst ett år.. suck MEN det finns ju anledning till det såklart.

I morgon kommer Björn och hans familj på grillmys, vi ska vara i grillstugan om det inte blir för kallt.😋

Nu rundar jag av här och önkar er en fortsatt trevlig helg!