Tisdag 9/2

9. feb, 2021

Fryser.

Känner mig kall ända in i märgen i kväll. Snart blir det bad med älsklingen, ska bara- blogga färdigt först😀

En kylig start på veckan!

I dag var det 6 grader mildare än i går men det har känts lika kallt som i går när det var mest -10 hela dagen.

Folket som besökt Risängen idag har alla mer eller mindre varit pratsamma, mest för att hålla uppe värmen men visst är detta ställe en plats att vara social på samtidigt som man gör nytta och sorterar sina emballage av olika slag😋

I går gick Karl upp tidigt och jag låg kvar, han inscisterade på att jag skulle det då klockan var 04- han skulle till Kristinehamn och jobba och tog Signe med sig.

Jag sov en stund till och åt frukost vid halv 8. Så tomt det kändes 😮, visst brukar jag vara ensam då och då är Karl är borta och jobbar och det var han ju även idag men vi brukar ju ändå äta frukost innan han beger sig men alltså inte idag.

Yoga, om än ett kortare pass, det ljusnar så fint nu på mornarna så jag låg och kikade upp på bjälkarna och taket, hade kunnat ligga kvar där bra mycket längre än det fanns tid till..

På med underställ, och min jakttröja.

När div morgonbestyr var klara åkte jag in till Skövde och Risängen.

Det blev en trevlig men kylslagen dag. Dagens höjdpunkt var Camilla som kom på kaffebesök, hon ville titta till mig så jag inte "fryst ihjäl"🤪

Jag började sent och det innebar att jag slutade sent och Risängen har kvällsöppet måndagar och torsdagar till 19:00.

När jag kom hem var det en stilig karl iklädd förkläde som mötte mig i hallen också Signe som kom som en raket och ville mysa. Vill poängtera att han hade mer än förkläde på sig🤭hehe

Älsklingen hade gjort sin ingefärashot, det doftade i hela huset- MUMS!

Det var kvällsmat klart och vi satte oss och åt. Skönt att komma hem till dukat bord.

Ett par avsnitt av BRON och så var den dagen till ända.

I morse var vi uppe innan tuppen och det var fortfarande mörkt.

Jag började 7 idag så det passade fint att samåka.

BRRRR, det var kyligt och friskt, morgonen ljusnade🤩

Även denna dagen visade sig solen och man kan ana att den genererar lite lite värme😎

Min darling Camilla kom med semlor, hon kör igång till arbetspass och vi vet ju hur det brukar bli att då kan det ta lååång tid igen innan vi ses så vi passade på.

Trevlig fika även idag alltså och jag slutade efter det.

Karl hämtade upp mig och vi stannade till på COOP och handlade. Skulle haft spenat men den var slut så det blev bland annat grönkål till kvällens soppa.

Mattan vi beställt kom idag och vi blev lite störda båda två då den inte enbart var ihoprullad utan även vikt, nu har vi vänt på bordet och ska se om mattan blir tillplattad. Klart den blir tillslut men OM den mot all förmodan inte blir det så "åker den ut"😲, snö och kyla kan säkert fungera.

Karl hade tänkt att fortsätta sätta upp lampor men den stora stegen står ute i förrådet en bra bit bort och..i morgon, tur att det finns fler dagar😉

Nu ska jag runda av här och tappa upp ett hett, eller åtminstonde varmt bad😀

Kvällsnjutning.snart

God kväll kära läsare🙂