Tisdag 10/11

10. nov, 2020

Grått och till viss del något råkallt, november har en tråkig sida som visar sig nu😮 men TUR att det finns snygga mysiga jackor att köpa om man inte redan har en. 

Dagens första kund blev överlycklig över en jacka hon hittade hos oss på GATS idag, hon tackade flera gånger när hon gick- sådant är kul😋

Kvällen igår bestod av kaffe och prat om föräldrar, nytt boende, relationer och mycket annat, det blev rätt så sent i säng.

Jag vaknade vid 4 tiden av att Signe låg och slickade på en tass och det ljudet- slaffs, slaffs fick mig att piggna till.

Jag puttade till henne lätt ett flertal gånger men ändå fortsatte hon, skendräktig återigen och då beter hon sig lite knepigt.

Hon fick lyssna på Karl igår när han ringde, hon lade skallen på sned så gulligt- hon skanar honom och så även jag😙

Som tur är somnade jag om och vaknade vid 8.

Frukost och morgonfix och därefter åkte jag in till jobbet.

Den gulliga kunden kom nästan direkt när jag öppnade och faktum är att idag har det varit mer folk här, underbart för mig. Alla är försiktiga, det märks faktiskt🤩

Mörkret lägger sig snabbare nu och mulna dagar som dessa går det än fortare. 

Min älskling ringde nyss och var full av babbel, kärlek och hemlängtan och det lär han få vara ett tag till🤪 

Vi ska ta ut tapeter på fredag så det är gjort, vi vill verkligen FLYTTA NU!

I kväll blir dett besök i Baltak hos syster Anja, i morgon börjar jag 12 och efter arbetet blir det helkväll med Camilla😘

Trevliga pratglada damer från Mariestad som insett att i stan och dess butiker är det nästan helt riskfritt att gå i dessa tider för det är nästintill helt folktomt.

Inte mycket mer att orda om idag mer än att jag hoppas ni alla mår bra och får vara friska, så hoppas vi på goda förbättringar i snart.

God em😉