5. nov, 2020

Tibro blir "hemort"

Jag tänker inte beklaga mig över den tristess som föreligger just nu arbetsmässsigt för jag vet ni kan ana den och det generella läget informerar ju media oss via nyheter och det är bara att anpassa sig😮.

Tyst och stiltje även på hemmaplan när min älskling är på resande fot- den glädjespridare han är saknar man honom direkt när man kommit innanför dörren😲

Karl har fixat timer på våra rumslampor och utebelysning så det var ljust vid hemkosten igår, det är trevligt men ingen kom och mötte mig med ett leende och en kyss utan Signe nosade snabbt runt och insåg att han inte var hemma.

Pipig trots att hon bäddat ner sig..jag förklarade att han kommer tillbaka imorgon ( idag alltså) men jösses, hur kan det bli så här..? Jag hade Karl på högtalare när vi pratade innan läggdags och hon vände på huvudet och lyssnade😋 han kommer hit till jobbet i eftermiddag och hämtar henne när han slutat- det kommer bli ett oerhört lyckligt.

Tibro blir "hemort" kan man ju säga eftersom det kommer ligga närmast till hands lediga dagar och helg när man ska handla mat och vin. 

Det är ju självklart att vi handlar till viss del i Skövde påväg hem från jobbet men inte övrig tid.

Jag har en utav mina närmaste vänner i Tibro så det blir ju perfekt då man kan ses lite mer ofta. Ni vet ju hur det är, tiden räcker inte till på grund av arbete och livet i sin helhet, det var så det blev när man blev vuxen🙂

Vi pratar mycket flytt nu, nästa vecka ska vi åka och välja ut tapeter- spännande🤩

Lite annat är också på gång, ännu så länge hemligt, man blir som ett barn som väntar på tomten MEN det ÄLSKAR JU JAG🤪..

Idag har jag lagt ut bilder på FB/Insta och vi väljer att bemöta våra kunder med att ha "extraöppet" för dem som vill👍

Strax dags för 3-kaffe. Solveig var snäll och kom på lunchen så jag kunde gå ut med Signe en runda, hon är verkligen gullig.

Längtar tills kvällen då vi får vara tillsammans igen- hur kan man sakna varandra så mycket fast det bara gått ett dygn man man undra😮

Helgen är inte långt borta, det blir arbete för mig och dop på lördag för Karls ena barnbarn- lille Oscar. 

Det blir fika/lunch hos Björn med familj på söndag och pussla med Elsa, därefter blir det farsdagmiddag på Lövåsen.🤩 Ska försöka efterapa den underbara sås Karls syster Ann-Katrin bjöd på i lördags, man bara måste äta den med sked- fantastiskt god😋

Våra tomma tomathinkar låg lite varstans i trädgården i morse, det har ju blåst en hel del under natten, vi hade spolat ur dem och lät dem stå, nu har jag staplat ihop dem tills nästa sådd.

Kaffe, kaffe en utav livets mest uppskattade drycker, så även för mig.

Må så gott, på återhörande.😙