4. nov, 2020

Livet fortsätter

Trots pendemins ökning fortsätter livet, för endel som innan och för vissa blir det mer indragningar av olika saker igen. Mycket har ju med att göra hur vi lever våra liv, yrken som kan anpassas mm.

Många fina tänkvärda citat florerar då och då på sociala medier och visst är november en månad där vila/ återhämtning kan ett bli ett starkt nyckelord🤩

Dagen i går var ju en hemmadag med städ och annat pyssel, kändes bra att få vårt lilla hem fräscht igen. 😉

Karl blev sen från jobbet, han hade lite att fixa inför dagens tripp uppåt landet.

Vi åt, pratade igenom dagen och kom i säng vid 21- riktiga bäbisar😙 

Återkom nu efter en paus. Jag kände bara en stor saknad ock skrev ett litet sms till min älskling som ringde just när jag skrivit klart, han sa- och vad tror du jag ringde för?😋

Vi har något mellan oss som bara fungerar så, jag och Camilla fungerar likadant, att vi tänker lika, säger ord åt varandra i en mening och säger saker den andre precis skulle säga.. som i fredags.. detta med telepati..

Vi satt och lyssnade på musik efter maten och jag frågade Karl vad han ville lyssna på och han funderade lite, under tiden letade jag på Spotify och valde Vivaldi 4- årstider och det hade inte börjat mer än första sekunden säger Karl men du -spela nått klassist då Vivaldis 4-årstider och när han förstod att det var det jag satt på blev han nästan blek.. vi har hitills inte spelat några klassiska uppsättningar innan så detta blev vi nästan chockade av båda två. För han kunde sagt vilken annan stor kompositör och vilket annat stycke som helst.. men men, när vi två blir en närmar sig..

Vi gick upp något tidigare i morse då Karl skulle iväg. När han åkt kröp jag ner till Signe som låg där varm och ville bli kliad på magen.

Jag kunde inte somna direkt utan låg och möblerade upp vårt fina hus- det känns lite overkligt att vi ska flytta ihop, till detta som blir vårt Karls och mitt = vi- tänk att kärleken segrade till slut, ja den tog aldrig slut utan växte och växer sig mer stark, störst av allt är kärleken😙

Det är tomt i Skövde centrum, tror inte de stora köpcentrumen heller har någon rush och det ska väl vara så efter allt som hänt och händer.

Vet inte vad som ska till nu, det känns obehagligt alltihop. 

Vår kör, ja inte enbart vår utan all körsång i Skövde är inställt till 10/1-21, så ingen sång i juletid inte😥 jag hoppas av hela mitt hjärta att detta planar ut och att alla hjälps åt att tänka efter en gång till innan, vet att det kan vara svårt men annars blir det aldrig bättre är jag rädd.

Signe är med mig på jobbet idag. Hon har intagit en fåtölj och ligger och myser under en stickad halsduk. Vet att hon saknar någon som vi älskar enormt mycket båda två, hon vill hem och så även jag idag.

Nu ska jag runda av och återgå till lite pyssel här.

Hoppas ni har det bra även om rådande läge är trist.

Sköt om er alla🙂