Tisdag 27/10

27. okt, 2020

Detta med fäger som berör..de flesta reagerar på färg på olika vis och alla har nog en eller ett par favoriter- mina är färger i guldigt grönt, rost, orange bland annat, hösten är en favorit bland annat för dess färger😋

Inveteringen är klar. Mailade det sista i morse... S K Ö N T!🤩

I dag är det långtråkigt i Skövde generellt och än värre är att INDISKA slår igen😥

Där är det mesta av folket som besöker city sägs det.

Handeln har minskat under en längre tid av olika orsaker och vårens pandemi slutförde för många det som redan var på gång, inte bara i Skövde utan överrallt. Undrar hur det kommer att bli med alla centrum.

Har vänner i olika städer och det ser likadant ut säger de😮 så otroligt trist, ett levande centrum är ju det viktigaste i alla städer och när de utarmas kan man ju räkna ut resten.

Nu har jag "klagat"av mig.😉

Karl lagade till en smakrik kycklinggryta med massor av vin, Ajvar och vitlök det blev sen middag. Vi har bestämt att vi får nog justera detta lite för ingen utav oss behöver äta mat den tiden. Jag slutar ju sent så då blir det sent allting generellt men mer förberedelser under helgerna helt enkelt fortsättningsvis👍

Han är så söt Karl, han räknar redan ner till flytten..i går när vi hade lagt oss säger han- happ nu har en dag till gått..🤩 jag längtar verkligen jag också.

Dags för eftermiddagskaffe, lite trött idag på grund av allt detta kring inventeringen och så somnade jag inte om i morse, fixade naglarna mm i stället och pysslade med lite smått jag behövde göra.

Dagen i butiken har varit allt för lugnt men läget är så i city den här dagen.

Ska laga till en fisksoppa och en moussaka när jag kommer hem- det ska bli gott.

Signe är med Karl idag, till glädje för dem båda det utbytet😙

Hoppas ni har en bra dag och även när nu mörkret faller att alla kan hitta "sitt sätt" att överleva denna mörka åstid.

Kram min vänner😀