2. okt, 2020

FRI-dag!

Så skönt att bara gå hemma och strosa. Gå med hårinpackning och ansiktsmask i evihet och duscha länge med torrborstning, peeling mm😋- älskart!

Vi vaknade till klockan 05, åt våra smakrika frukost, myste med kudde och filt på mattan i TV-rummet innan det var dags för Karl att nege sig in till Skövde för personalmöte.

Jag gick och lade mig en sund till och vaknade inte förrän kvart över 9🤪

En morgon som denna är värd HUR mycket som helst, jag känner mig tacksam och lycklig. Lycklig över det mesta just nu. Klart att inte allting är perfekt, men för vem är det det och vem vill ha allting perfekt?

I gå när jag kom hem var middagen nästan klar. Karl bjöd på revben av egenskjutet vildsvin (sådan gris äter jag) stekt potatis och god sås. Jag köpte ju ett vin som heter American Dream, det var helt ok men LYNX är mycket bättre- to recommend..

Vi åt och fixade halvklart i köket, tog en promenad nere vid sjön och därefter satte vi oss att titta på små filmsnuttar med söta jämthundvalpar och jakt.

Inte visste väl jag för 6 månader sedan att jag denna höst 2020 skulle tillbringa tid vid TV:n med detta, men allt känns bra och hans intresse får bli till viss del även mina och tvärtom.

Ska allt lära honom dansa och sjunga kan han redan så jag kikar nu efter en duett som vi kan öva in tillsammans😙

Jag köpte ju en ring i skåne som jag verkligen älskar och Karl såg ett löv i går som liknade den exakt, höstens färger, gjord av trä och metall- vacker🤩

Strax är min älskade hemma då ska vi gå en runda med Signe som vägrar gå utan Karl, jag tänkte gå ut för en stund sedan men hon totalvägrar. Hon är förälskad, hon också🤭

Vi äter lunch i Hjo, kanske det blir Stampens kvarn och sedan ska vi fredagshandla. 

Kvällen kommer ägnas åt vildsvinsjakt, vi vill ha skinka från skogen till jul😋

Jag rundar av här nu och önskar er alla en fin helg. 

Återkommer med blogg på måndag.

Kram alla fina vänner ut i bögda.