17. sep, 2020

Höstkyla

En bra dag i butiken.

Massor av nyfikna köpsugna kvinnor, det bådar gott detta😉

Kyligt i morse när jag åkte iväg-höstkyla äntligen på gång..

I går när jag kom hem stog Karl och lagade älgköttgryta och Flisan hade bakat en kladdkaka mega boostad med choklad. Jag hade fått till uppgift att stanna till och inhandla vaniljglass vilket jag gjorde såklart.🤩

Vi åt middag, jag och Karl gick en kvällsrunda med Signe under tiden som Flisan tog hand om köket. När vi var tllbaka in igen åt vi efterrätten och spelade poker, en mycket trevlig kväll må jag säga.😋 Kan tillägga att Karl hade tur, han vann relativt stort.

I morse gjorde Flisan oss sällskap till frukosten, Karl åkte till jobbet, idag Göteborg och jag dammsög, körde en maskin tvätt och hängde ut innan jag begav mig till Skövde.

GEMINI smycken kom och hälsade på och jag beställde fina armband/halsband, fler av de fina handskarna som säljs bra, en fin väninnegåva om inte annat🤭

Fler frågar efter vår stora modevisning som vi inte vågra hålla denna hösten men till våren hoppas vi kunna köra på som vanligt.

Strax dags att stänga. Har röjt här hela dagen och städat mm, trött och det ska bli skönt att vara ledig några dagar nu.

Therese besökte mig på förmiddagen, vi vill att allt ska bli som vanligt igen så vi får jobba ihop, vi tror att det är på g..

I kväll ska vi packa och fixa bilen som blir vår övernattning en natt nu i helgen. Vi vill helst sova på stranden men det blir nog på tok för kallt..

I morgon drar vi ner till Kristianstad, Joanna och Micke bjuder på middag🤭

Återkommer i helgen där ström finnes för lite uppdatering av min ledighet med kärleken.

Kram på er all fina männsikor.