Lördag-söndag 26/7-27/7

Att nätet strular då och då det vet vi ju alla men banne mig så vet jag inte vad som händer men jag skrev en text för ett par timmar sedan och nu ser jag att den är borta.🤨

Det är något på jobbet, nätet där som spökar för flera gånger har jag fått bilder av Karl som han skickat för flera dagar sedan. Jag har alltså redan tagit emot dem men får dem alltså igen, galet.

Jag kortar ner texten lite då jag är trött och ska lägga mig snart. 

Vi gick upp mycket tidigt i morse och åt frukost vid halv 4. Karl skulle i väg ner till Falkenberg på jobb och såklart att jag vaknar när han går upp.

Denna tidiga frukost resulterade i att jag inte var hungrig fram på förmiddagen och inte ens vid lunchtid som jag brukar, finns säkert en logisk förklaring till det med🤪

Lite kort om helgen.

Jag jobbade på lördagen och Karl var söt och kom med en liten smörgåstårta han köpt åt oss till lunch.

När jag låst butiken åkte vi till Göteborg och mötte upp Heidis Carl i entrén på hotellet i Mölndal. Därefter gick vi till en närliggande galleria och köpte en skjorta till Karl. Jag glömde såklart den linneskjorta jag tagit med till jobbet att ånga, den hängde fint kvar på galgen på jobbet nu i dag😋 klar tills nästa tillfalle då rå...

Linneskjortor är lättare att ånga än att stryka tycker jag.

Vi blev bjudana på plockmat, dryck, kaffe, och god tårta av Ann-Charlotte- Heidis svärmor som höll lite kalas för att hon fyllt år.

Det var uppdelat i tre olika små kalas med tanke på rådande läge.😮

En guidad tur i Mölndal bjöd Carl på, han är uppväxt där och visst har mycket förändrats sedan han var liten gosse såklart. 

Bara så ni inte växlar ihop detta nu men Heidis man heter alltså Carl och min heter Karl med K. Han har ett dubbelnamn men det använd inte i vardagslag.

Det blev en mycket god middag på en restaurang där de serverades afghansk mat bland annat och vi en mycket superb måltid.

Kvällen var relativt ung när vi var tillbaka på hotellet. 

Karl hade liten överraskning till oss- han hade fixat en Cava som han kylt i bilen i smyg. Det blev en värdig avsluning på en fin dag.😋

Efter frukosten på söndagsmorgonen åkte vi tillbaka till Carls moder och hon fick hjälp med att kapa en bänkskiva. Efter det åkte vi till Gunnebo slott och kikade på omgivningarna där och åt en välsmakande lunch.

Vi tog vägen över Borås hem och jag var sugen på våfflor men det ställe som enligt nätet hade våfflor bjöd enbart på "bortgjorda" sladdriga pannkakor..FY👎

Det blev tidigt i säng efter lite tvätt och fix hemma.

Så var det upp i svinottan idag då och jag somnade om när Karl åkt.

Det blev en sväng till mor och far på Solbacken för veckostäd mm, di gamle mådde fint och väl det😀

Therese var på jobbet när jag kom, vi fick ett par trevliga timmar tillsammans. Vi beställde en hel del nytt inför hösten, åt lunch och planerade det vi kunde inför kommanade säsong.

Signe var hos Folke under dagen idag så jag hämtade henna där efter det att jag slutat jobbet. Skulle handlat men var allt för trött.

När jag kom hem, släppte jag ut Signe och hon var glad att vara hemma igen.

Jag lagde middag och rörde ihpå lite bröd.

Vi åt och jag tog en liten avtorkning ute i bilen, Karl var trött efter dagen såklart😙

Nu är jag också trött och ska strax krypa ner hos dem jag älskar.

Jag önskar er alla en god natt!