15. jul, 2020

Rosors betydelse

Att röda rosor står för kärlek det vet vi sedan urminnes tider men kvinnan i blomsteraffären påstod att de övriga färgerna skiftar i beydelse och så även antalet.

Den vita rosen står för -nystart/renhet/sympati/ödmjukhet så jag tyckte det passade bra i går av olika skäl😋

Vi åt kvällsmat när jag kom hem och Catarina min hyresvärd kom då vi har lite förslag till förändring lite här och där. 

Prat,mat och ett glas rött- 😉

Trötta som attan så det blev tidigt i säng efter en längre kvällsrunda med Signe.

Visst tröttar vädret, Signe ville inte gå ur sängen förrän 9 och knappt inte vi heller men jag skulle ju till jobbet så det var bara att kliva upp.

Jag ringde Camilla, ja vi pratar flera gånger om dagen nu också så tro ingenting annat, hon kommer alltid vara min kvinnliga soulmate😋

Dagen har varit allt för lugn kundmässigt men det kom varor och emballage till butiken så jag har haft plock mest hela dagen.

Höst-ettan anlände och där fanns svart, aubergine och en grön färg.

Jag hängde om fronten och i morgon eller innan veckan är slut ska jag skylta om, behöver lite mer nyhter kanske😮

Heidi och Folke kom in och hälsade på, jag fick hångla en stund- så mycket jag älskar denne underbare lille gosse, min stora ögonsten😘 Han pillar på saker och älskar alla lamporna i butiken.. som de flesta barn gör.

Min rara körledare med en utav sönerna och sambo stannade till utanför butiken och pratade lite- ÅH vad jag kände att jag saknar min älskade kör och att sjunga. Det ska bli någon form av körsång denna terminen men hur det blir är inte planlagt ännu men det blir sång iallfall😙

Inte långt kvar av dagen nu och jag har för avsikt att bara göra ingeting när jag kommer hem, känner att det skulle vara skönt.

Äta någon, ta en runda med hemmavarande älsklingar och en varm dusch.

Torsdag i morgon, tiden rinner i väg. 

Helgen kommer att bestå av svampplock, och besök från Kristianstad.

På måndag blir det städ hos mor å far och måndagsmiddag med alla ungarna. Fick ju konvertera den traditionella söndagsmiddagen eftersom Eddie "friar" under helgerna i Mellerud😉

Hoppas ni haft en bra dag och får en skön kväll.

😀