Tisdag 14/7

14. jul, 2020

Idag har mitt älskade barnbarn Folke namnsdag 🤩och detta firas med att hela landet flaggar, förvisso av annan orsak att vår kronprinsessa Victoria har bemärkelsedag..

Jag verkligen älskar gult. Den färgen gör mig glad och påminner om sol och värme. Det finns mängder av nyanser men den jag har på mig idag är "min"nyans. 

Vi har ett par jättesnygga byxor i butiken nu som kom in förra veckan och de passar riktigt bra till😉

Rea i butiken som på alla andra håll, Skövde är ju lite folktomt under semestertid och särskilt nu i dessa tider. Jag håller tummarna att tillvaron i samhället återgår mer till det normala nu i höst och att folk som rört på sig nu under sommaren tänkt sig för..😮

I går var jag tillbaka på jobbet och visst blir man lite matt efter att ha vart borta en längre tid. Min semester detta året har ju varit som sagt annorlunda och fyllt på alla mina sinnen mer än jag någonsin kunnats hoppats på, vissa vinner på triss andra finner total lycka. 🤭

För vad är det vi vill ha ut av livet? Den frågan har jag givetvis ställt både till mig själv och till många som står mig nära i min omgivning. 

Jag har aldrig varit "besatt" av pengar även om det behövs för att kunna dra runt sin tillvaro och jag ska heller inte sticka under stolen med att det skulle vara härligt att ha en större summa till lyx och flärd MEN det är inte det viktigaste på långa vägar för mig.

Att få må kroppsligt bra både fysiskt och psykiskt samt att ha underbara fina vänner omkring mig som älskar mig och vill mig väl samt att min familj har det bra, det är viktigt.

Att vara älskad för den jag är och få älska och ta emot kärlek, ha roligt, skratta tillsammans åt tokerier, att se den man älskar lycklig, det är viktigt för mig🤭 

Att få känna att livet inte behöver vara så invecklat och prestigefyllt utan leva i nuet och ta vara på det man har här och nu- Livet här och nu som jag valt att kalla min blogg, min sanning här och nu.

Efter jobbet i går höll Karl på att laga middag. Hans ena syster med man och barnbarn var inbjudna hem.

Jag fixade sallad, vi dukade.

En smakfull och trevlig middag😋

När de åkt hem gick vi ut en längre runda med Signe innan det blev pyjamasdags och köksröj. Lite soffhäng innan längtan till kudden blev påtaglig.

En bra måndag med mycket innehåll, mycket blev ventilerat och mycket blev gjort.😀

Tänk så många som faktiskt läser min blogg och en del blir påverkade och tar tag i saker, vissa retar upp sig och har åsikter - helt ok för mig-

-en del gräver än mer ner sig i sin bitterhet och ett tips är att om man är lite smart och läser mellan raderna och inte enbart för sitt eget ego utan vinklar det lite och försöker se det från ett annat perspektiv så förstår man nog att man inte själv är felfri.

Regnigt och ett perfekt shoppingväder eller hemmafix beroende på om man har semester eller inte.

Hoppas ni har det bra wherever you are😙