5. jun, 2020

Hjo men visst

Rensa ogräs ja, det har jag tänkt på en hel vecka men här funkar inte detta med att det är tanken som räknas utan jag MÅSTE ta tag i detta...ok, imorgon då..🙃

Märkliga saker händer då och då i min värld. Det är oftast små tecken som många antagligen inte hade reflekterat över och jag går ju inte och inväntar dessa tecken utan helt plötsligt så ser jag dem bara och i går var det ett sådant moment på morgonen när jag bäddade min säng.😋

Exakt vad det var kan jag inte delge er nu av lite olika skäl men snart så…

Ett inre lugn följde med mig hela dagen, så skönt.

Efter det att jag bäddat åt jag frukost, gjorde mig klar och sedan in till Skövde och lämnade Signe hos Heidi och gosade med lillkorven. Han har ju börjat röra på sig mer och snart kommer ingenting att gå säkert längre.😉

När jag öppnat butiken kom vår vaktmästare med ett dörrstopp, äntligen kommer jag slippa vika kartongbitar haha.

Det blev en god dag i butiken och Camilla kom in innan hon började sitt arbete och hon gav mig en hjälpande hand med skyltfönstren. Vi har en skyltdocka som är bångstyrig och oerhört besvärligt att klä om ensam.🤪

Det blev fint och fräscht, jag ville ha det nytt ny nu inför nästa vecka då jag ska ha hand om ett Instagramkonto för Skövde citys räkning vill ni så gå in följ detta nästa vecka på skövdecity 2020.

Heidi och Folke kom ner till butiken. Han kikar på all belysning, så intresserat.

Han ägnar allt mycket tid till att vara oerhört charmig med sina läten och söta grimaser som får mig bli “galen”. han vet precis hur man charmar sin mormor..🤭

Något senare än brukligt kom jag från jobbet då en stamkund ville komma lite avskilt och självklart löste jag detta, det var roligt att se henne, dessutom var det strömavbrott, ett större som drabbade hela stadskärnan.

När jag stängt köpte jag ett par skor till Folke, hans första. Jag såg dem, tog dem på hyllan, betalade och gick ut, 100% säker på mitt val.😙

Heidi skulle hämta Wera i Jönköping, hon och Folke hade redan åkt ut till Lövåsen för att vänta på mig.

Jag tog hand om guldklimpen under tiden Heidi var i Jönköping, hon var hemma efter 21 med en relativt glad terrier, trots allt.

Fler prover ska tas, och fler svar inväntas, känns märkligt att inget konkret hittas.

Månen lyste klart och fint, nästan full- det är den i kväll 21:13:13 men här lär vi inget se av det så det är mulet och regnar.

Resten av kvällen blev mysig och jag kom sent i säng..lille Folke kan konsten att bre ut sig, så även Signe.

Trött i morse, yes.. 

Sedvanliga morgonbestyren avklarades plus de extra att göra i ordning Folke för avfärd under tiden som modern gjorde detsamma. När de var klara åkte de till till ett fikamöte som Heidis arbetskamrater anordnat.

Jag tog med mig Wera och Signe till stan och de fick följa med mig på jobbet en stund innan Iza kom.

Tomas kom med de nya galler som ska ligga i fönstren över elementen och kvinnan som ska vägleda mig -how to do i´t med nästa veckas projekt.

Regn i Skövde idag och detta innebar att handeln inte riktigt kom igång.

Solveig kom in en sväng och pratade, pigg och glad som vanligt.🤩

Det kom en kartong med jättefina kjolar i somrigt tyg, även en capribyxa i samma tyg, jättefina.👍

Jag förberedde lite inför nästa vecka.

Heidi kom med Signe och jag åkte hemåt. Ett besök i Spännefalla för inköp till morgondagens lunch. Mannen som fick medalj idag ska få en lyxig tre-rätters med hög klass.

Jag åt lite när jag kom hem. Regnet vräkte ner och det känns välbehövligt, de har ju utlovat värme igen nästa vecka och det torkar fort..

Nu ska jag ta fram en bok som kanske till och med behöver dammas av, nej då, har några helt olästa och några man absolut kan läsa en gång till.

Önskar er alla nu en fortsatt fin fredagskväll.

Vår nationaldag i morgon och självklart ska jag “hissa vår fina flagga”😋

God afton!