15. maj, 2020

Ett litet nyförvärv

Att åka runt omkring och kika på hus det tar på krafterna. Som tur är det inte jag som ska flytta nu igen. 😲

Bilderna man ser i dessa fint sammansatta broschyrer stämmer inte altis s bra överens med verkligen sedan , ibland känner man sig rent ut sagt lurad. 4 projekt avklarade och det lär inte bli ett enda av dessa, hon vet vad hon vill ha nämligen.

Det var en bra dag igår på jobbet, 😋 riktigt roligt och snickaren har inte så mycket kvar att färdigställa, han återkommer på måndag sa han. 

Elektrikern har börjat med sitt projekt och är inte klar förrän början på nästa vecka. 

Anja kom med tåget från Linköping och när jag stängt butiken åkte vi till Solbacken och hälsade på mor och far. Han hade oliver på sin önskelista och visst hade jag köpte det.😘

Signe hade varit hos Heidi och Carl på dagen så vi hämtade upp henne där innan vi slutligen gav av oss hem till Lövåsen.

 

Det var Mello på Tv så det fick vi kika på och jag tänker inte ha så mycket kommentarer om detta men Italiens bidrag och vårt egna var ju riktig bra. 

Det blev rätt så sent i säng men det blir lätt det när man har besök..😮

Vaknade vid vanlig tid men somnade faktiskt om, skönt det.

Kallt i morse, fick elda och tofflor/tröja på. Nu får det banne mig bli lite värme ute för jag bara vägrar att sätta på elementen förrän oktober, morr!

Efter lunchen åkte vi och hamnade utanför Skara och sedan besökte vi några ställe runt i kring bögda!

Tröttsamt som sagt och planen jag hade att jag skulle göra grönsaksgratäng bleknade och jag hämtade pizza i Hjo. 👍

Min hyresvärd Catarina och hennes dotter var hemma och kikade över min altandörr som hoppat ur spår, de hade löst detta lilla bekymmer och nu hoppas jag att den håller sig i spåret.

Signe har varit med oss idag och fått nosa nya marker. 

Vid det sista stället fick hon inte följa med ut för det satt en ljuvligt söt liten dunboll under en tall, en uggleunge, en sådan har jag aldrigt sett innan, jag kände oss tvungna ta en bild på den lille. Misstänker att de vuxna var och hämtade mat. Tror dock att denne lille hade ramlat ur boet helt enkelt, den kunde ju inte flyga eller så hade han blivit “utslängd” för att det var dags..🤭

Pizzan smakade helt ok, ett glas vin till den så blev jag än mer trött. 

Det blir tidig kväll, jag strax nu när jag bloggat klart tänker jag ta mig till sängen.

Imorgon blir det lite förmiddag och sol skulle det ju inte bli då heller men jag ska ändå se till att få ner morötter mm och med lite tur har jag kanske morötter och palsternacka inna jul hehe.

Har ni haft en skön fredag? 

Den späda grönska som nu klär hela vår vackra omgivning, så tacksam över denna årstid och särskilt i år med allt annat som vi har att tampas med. Skönt att vi snart kan umgås ut med värme och sol kommer vi tina upp.

Nu rundar jag av och önskar er alla en godnatt!

Blev tvungen att rusa ut och förevviga denna fantastiska färggrika solnedgång..så nu läger jag ut bloggen.