Lördag 11/5

11. maj, 2020

Makalösa dagar, de senaste dagarna har varit just sådana och särskilt den i lördags och dagen idag- hej och hå, jösses vilket tålamod jag ligger inne med. Skulle vunnit vilken tävling som helst inom det gebitet.🤪

Det ju så att att man får ju inte hänga ut någon/några i sina skriverier, man får finjustera och ta bort och formatera om lite då och då eller helt enkelt välja att inte ta med det alls, idag är en sådan dag som jag får verkligen tänka på vad innehållet blir men detta citat att ju fler kockar och soppan ni vet, det kantar dagen fullständigt!

 

Riktigt tidigt vaknade jag imorse, nämligen 03:40 och sedan dess har jag inte sovit. Precis som när jag var yngre och skulle ut och resa eller upp tidigt till någonting annat då vaknade jag när jag sovit klart den värsta tröttheten, så var det även i morse.

 

8 minuter sen på grund av dålig planering, glömde av morgontrafiken..07:08 öppnade jag grindarna för bygg”gubbarna” och insåg att jag kunde åka och dricka kaffe hos Camilla.

Sagt och gjort,  till Solbacken för veckostäd, mor var ensam hemma då far var och handlade, vi fick en stund  för oss själva.

Tillbaka till stan, hämtade upp Camilla och Signe, jag släppte av Camilla ppå jobbet efter det så åkte jag  ner till Trängen och Folkesson.

Jag drack en kopp kaffe och åkte tillbaka till butiken och insåg snabbt att  vi måste hålla stängt.

Facebook och Instagram fick info om att vi inte är några sömntutor, utan här jobbar vi på, ingen ska väl behöva gå och hålla för öronen i vår butik så på onsdag öppnar vi åter, är tanken!

.Semester i detta ni,,  inget jag är  sugen på, men så fick det bli. Det tog inte många sekunder att inse att idag får vi inga kunder..

Jag åkte hem till Heidi och mötte upp Camilla med Signe, som planerat.

Signe var kvar där och jag åkte till bilfirma.

Allt löser sig sägs det ju- så skönt..

 

Jag mötte upp Heidi, Carl och Folke på Hållbar i Skövde.

Mysigt , gott och trevlig. Folke, en riktigt gose klump.

En del små ärenden- ringar på vatten ni vet..

Hem och stuva in allt som var med..  Eddie kom på besök, hans skulle även vara behjälplig med däck och annat.

🤪En vän till mig som vet och känner av det mesta pratade jag med nu i kväll och vad söker jag?.. 

Nu ska jag lägga mig- oerhört trött ikväll, det kostar att ligg på topp. Semester i morgon då rå..nattti natti!








Nu inväntar jag grande final på himlen,  därefter blir det sova.