Onsdag 6/5

6. maj, 2020

Födelsedag!

Så mycket att vara tacksam över. 🤭

Vänner, min älskade familj och x som är supergulliga, det värmer så gott att jag inte ens behöver tända i spisen nu i kväll.

Min vän spiken, lång och klen, flera meter av skinn och ben- det sjöng ju Alice babs 1953- mina är lite annat format men lika betydelsefulla😋 tycker om den texten.

Har varit hemma ett par timmar och när jag kom hem var grusplanen nästan klar, gräset var klippt och mjölkbordet stod på plats- lycklig lottad!

Ännu en vacker kväll, inte helt vindstilla. 

När jag åkte hemåt så var månen svagt synlig, stor och rund- fullmåne på gång- i morgonkväll. 

Första smset 00:08 i natt, nästa i morse 05:50-💋 sedan har allt rullat på. Så många som tagit sig tid till att höra av sig på ett eller annat sätt under hela dagen/kvällen. 🤩

När morgonbestyren var avklarade kom hyresvärdens far och meddelade att det skulle komma massor med grus så jag åkte in lite tidigare -direkt efter promenaden för att inte vara ivägen.

Folke var vaken,  jag matade honom med lite smörgås, drack kaffe och myste honom ända tills det var dags att åka till jobbet.

Heidi kom tidigare än väntat från frissan och så supersnygg, en stor förändring, kul.😀

Det blev en rätt så långtråkig dag på jobbet.Vackert väder är inte alltid gynnsamt för oss och vad som är vad vet man inte riktigt i dessa tider.

Men vaktmästaren på bygget kom och meddelade mig att 07 på måndag morgon ska jag infinna mig på jobbet, då kommer glasmästar´n och lite annat folk för att byta ytterdörr mm, ett steg i rätt riktning. Vi hade fått lov till en del annat som inte blir av just nu på grúnd av..😮

Min bättre hälft kom med sin moder och hade present med sig. 😘

Fika hann vi med, trevligt såklart,  vi planerade lite inför helgen.

Min vän Eva som går ut med Signe och Wera kom med present och hennes underbara hemgjorda ketchup som jag köper av henne. Den är mer som en såsbas och jag använder massor av den till mycket. Har berättat om den för er vid annat tillfälle, faktiskt oumbärlig i köket, det goda är lätt att vänja sig vid, eller hur.👍

När jag slutat jobbet var jag hembjuden till Heidi och co, fint dukat, god middag, fin tårta, presenter, alla mina älskade ungar. Jag fick dessutom en fin present av pojkarnas pappa- och när jag kom hem till Lövåsen var gräset klippt och mjölkbordet på plats- TACK Magnus.., ja vad säger man.. TUSEN TACK till er som finns runt omkring mig, som uppskattar mig för den jag är, det jag gör, det jag gjort och att ni älskar mig och det känns fantastiskt. 😋😘

55 känns helt ok eller till och med riktigt bra- känner tacksamhet för mycket.

Nu ska jag runda av och se till att komma i säng tidigare än igår. 

Hoppas ni haft en fin dag och sov så gott alla vackra människor. 😘