Söndag 26/4

26. apr, 2020

Ännu en vacker himmel och kvällarna är ljusare, bara värmen som saknas men den kommer väl snart.😋

I morgon ska det visst regna, det är torrt överallt så det är mer än välkommet.

Hade tänkt att jag skulle planterat i helgen, det blev inte av och faktum är att det ska bli rätt så kalla nätter nästa vecka- lika bra att Valborg får passera, sen så..

I fredags efter jobbet var jag trött när jag kom hem, hade tänkt att jag skulle åkt in till Hjo och kikat lite men jag blev sittandes hemma i soffan med Signe. 

Det är så vackert nere vi hamnen även kvällstid med alla lampor vid bryggorna mm, lite kustkänsla.

Jag jobbade i Lördags och handeln var helt ok i dessa tider. Ett par som besökte butiken berättade att de åkt förbi det stora köpcentrum som heter Stallsiken i SKövde och där hade det varit fullt på parkeringarna och fullt med folk, märkligt- där är ingen orolig för smitta tydligen, hm.😠

Heidi, Carl och lille Folke kom till Lövåsen på förmiddagen innan jag åkte in till jobbet. Jag hade lovat Carl “riktig” mat när han nu var hemma igen så jag stannade till på Spännefalla gårdsbutik och köpte grytbitar av vildsvin.😀

En het gryta lagade jag till och Carina min trevliga hyresvärd kom på besök för att mäta fönsterna vid altanen för inköp av markis- hon stannade på middag.

Det blev en mycket trevlig middag och kväll.🤪

Heidi och Carl åkte tillbaka till Skövde och Folke sov över hos mig, så mysigt att sova med de små.

I morse vaknade jag och gick upp innan Folke, jag förberedde lite i köket och när han vaknade kokade jag gröt till honom, det älskar han verkligen.

Dagen förlöpte, det blev varmt och skönt mitt på dagen. Vi gick nere vid sjön, lugnt och fridfullt än så länge, jag älskar detta ställe verkligen.

Hade tänkt plantera men det får vänta, passade på att vila i soffan i solen när Folke sov sitt långpass i vagnen.

Folke blev hämtad och jag fixade med lite plock ute.

Ännu en helg att lägga till handlingarn och en ny vecka tar vid.

Kortvecka för mig, röd dag på fredag.

Hoppas ni alla haft en fin helg och får en god natt!😙