Måndag 20/4

20. apr, 2020

Trött men nöjd med den här dagen och strax blir det läggdags. Ska sova hos Folke även i kväll och återvänder till Lövåsen imorgon efter jobbet.🙂

Dagen har varit jättebra och vädret har varit toppen och det blev tid till en drink på stadens torg. En känsla av att man befann sig i Spanien- nästan😎

Heidi och jag delade en flaska vin i går kväll, vi kände att vi behövde det, vi satt uppe och pratade, så underbart att ha en sådan god relation med henne.😋

Jag vaknade vid 3-tiden av att Folke hade ett knepigt ljud för sig, tror att han drömde om något och efter det låg jag vaken en stund, en del att fundera över- svar ja.

En härlig dusch och frukost innan jag begav mig till mitt dagens arbete.

Vi åkte ner till stan och åt en god lunch och sedan blev det lite besök i några butiker och en alkoholfri drink på rådhucafét, en del folk på uteserveringarna men alla höll avståndet som är rekommenderat.

Veckostäd hos mor och far och de mådde som de brukar, så gott att höra🤩

Min goa söner hjälpte mig med ett betungande projekt och det är jag mycket tacksam över, lite undan för undan kommer allt bli lite bättre.

Heidis rara vän Iza och jag tog en sväng med Wera och Signe, därefter gjorde jag en sallad. Det nya livet ni vet och att kunna klämma in sig i nått att bada i ligger ju relativt nära nu..

Folke har börjat med höga läten, han skränar och gapar och är hur lycklig och glad som helst förutom när han ska sova för natten, då är han sur och knölig, men men , det går ju över alla dessa skeden.

Innan även jag blir sur och knölig så rundar jag av nu och önskar er all en god natt!🤭