14. apr, 2020

Massor av galenskap

Då är ännu en dag snart till ända och i kväll har det verkligen blivit många härliga skratt.🤪

Jag har haft en riktig lyxkväll med alla mina barn då de var uppslukade på annat håll under påskhelgen.

I går var det ett attans blåsväder och det kändes isigt och kallt, idag var det något bättre.

Efter frukosten och lite allmänna bestyr hemmavid åkte vi till Djursätra och mötte upp en vän till Heidi som ville köpa lite fler saker från det som blev kvar efter min flytt. Skönt att det rört på sig där, bättre att allt får en ny plats.😀

Heidi och Folke åkte hem och jag åkte till Solbacken för veckostäd. 

Allt var som vanligt med dem och det är ju oerhört tacksamt för det.

På hemvägen innan “raka linan” plockade jag ramslök, mycket hade kommit och och mängder på g, älskar ramslök och förra året hann jag inte ta innan den blommade men i år ska jag plocka desto mer😋

Jag stannade till på ICA kvantum och inhandlade lite smått och när jag kom upp till Heidi så lagade jag kvällsmat, gissa vad det blev?

Ramslökssoppan blev delikat och vill ni ha receptet så skriv ett PM.

Trött och öm i min axel, det blev tidigt i säng så tidigt var det länge sedan- 21:10 var jag i säng och somnade nog strax därefter.

Jag vaknade till vid 04 av att den lille knorten vakande och letade efter sin napp, han somnade snabbt om igen och vi alla vaknade igen strax efter 7.

Heidi skulle iväg till 30-K och jag gosade med Folke under tiden och när hon var tillbaka så var det dags för mig att bege mig ner till jobbet.

Inventera stod på min agenda och det är ju så trist men måste göras, jag hann en hel del eftersom dagen i övrigt blev otroligt seg. Inte bara C som påverkar utan även ekonomin. det är ju mitt på månaden och folk håller nog extra i sina pengar nu.

Ett ärende på stan och därefter hämtade jag Flisan i Hentorp.

Edvin var redan där och Eddie och Mikaela kom med pizza som vi beställt.

Vi glufsade i oss med god aptit och alla hade vi ju börjat banta JUST idag hehe.🤭

Soffhäng och kålrotshångel- gos med Folke alltså, lite galenskap som alltid när vi har våra sammankomster, älskart.😎

Nu har Folke somnat och det är återigen dags att inta sängen. 

Heidi har ett möte i morgon och jag är kvar hos lillprinsen, Mikaela kommer och ger mig lite stött då jag har min axel att “ta hand om”.

Har ni haft det bra? Det hoppas jag och vi får tro att vi alla får vara friska och kunna njuta av våren med allt fint som den erbjuder, det är ju viss värme på g..

Ny arbetsdag imorgon, ska fortsätta inventera men hoppas såklart att det blir mer ruljans i butiken, kom kära kunder kom..🤩

Nu önskar jag er all en god natt!