3. apr, 2020

Bröllopsmiddag!

Det känns fantastiskt och alldeles underbart att det fortfarande nu i skrivande stund inte är helt mörkt. Visst har vi ställt om klockan så allt förskjuts, men ändå W O W🤭

Att vara mormor är ju som ni vet härligt på många olika vis men klart jag känner att jag inte har riktigt samma ork nu, eller så har jag det men känslan att man är "klar" med egna barn infinner sig och detta gossebarn är ju enbart till låns. Jag har haft enormt mycket tid med Folke nu när hans far varit ute och jobbat och det har varit guld värt, så mycket jag fått knyta an som kommer att betyda en hel del i hans liv- grunden är lagd😋

Ledig dag, japp men inte har jag legat på latsidan. Jag sov över hos Folke i går och efter frukosten i morse åkte Heidi på ett möte och jag passade på att städa lite, röja upp i köket och gå lös på växtligheten. Underhöll Folke med diverse köksredskap undertiden och det funkade rätt så bra🤪

Eva, den rara damen som brukar gå ut med våra hundar kom upp med nykokt ketchup till mig och vi tog en kopp sent 11-kaffe och pratade bort en stund.

Den ketchup hon gör är mer som en tomatsås kan man säga men banne mig nästintill oumbärlig. Det är ju så att bra saker är enkelt att vänja sig vid och när man vant sig bara man "måste" ha det, håller ni med?

Så när jag jag gör soppor, diverse grytor, min grönskaslasagn (eget recept, finns att få) färssås mm så använder jag den och vill ni köpa och prova så skicka ett pm så skickar jag Evas nummer till er, jag rekomenderar er att prova👍

När Heidi var tillbaka hade hon hämtat lunch på Hållbar i Skövde, vi åt packade bilen och så åkte vi till Aspå gård för att träffa brudarna som ska gifta sig i Augusti. 

Jag har fått förfrågan att laga deras bröllopsmiddag och det är ju en stor ära såklart😘

Från Devorceparty till bröllopsmiddag -coolt!

En mysig fika hemma hos brudparet, därefter åkte vi hem till Heidi och plockade med oss saker som skulle med hem till Lövåsen.

Jag var först på plats och jösses vad det har blåst, nästan alla mina terassmöbler låg ute i trädgården och den ena mattan tog en bra stund innan jag hittade inne i skogen, men min lilla grill stog kvar på sin plats, MYCKET märkligt endast locket hade åkt av.

Jag lagade till kvällsmat och vattnade mina plantor, de växer och frodas. De ska få lite mer jord under helgen nu.

Det blir tidig kväll här i stugan. jag nattade Folke och nu har Heidi lagt sig och jag ska strax göra kväll.

I morgon blir det en del fixande, ska se till att få iväg allt som jag inte får plats med som står kvar på Djursätra i ett magasin.

Tänk vad saker jag haft som fyllt en funktion men som nu inte får plats och blir överflödigt. Trist såklart men hoppas att nästa ägare kommer att älska dem som jag har gjort.

Har ringt Gengåvan /Erikshjälpen och de hör väl av sig under veckan som kommer och resten som blir över får jag ta till tippen rent krasst. Hade tänkt att hålla LOPPIS men i detta rådande läge föll även det😥

Nu ska jag äta en grapefrukt och sedan göra kväll. Hoppas ni haft en ok vecka och en skön fredagkväll- de flesta på hemmaplan antar jag.

Krma och godnatt!