2. apr, 2020

Många spännande samtal!

I dag har det verkligen rörts om både i min hjärna och ute i naturen. Många spännande samtal med en fin männsika som jag lärt känna genom mitt arbete med oljan (Zinzino)

Man kan inget annat än älska henne och hon har hjälp mig att komma i kontakt med andra som kan saker som jag vill lära mig/bli bättre på😋

Det har varit blåsigt och vinden ryckte tag i min bil ordetigt flera gånger på väg in till Skövde i förmiddags, nu har det mojnat och snart är det dags att ta ut hundarna en kort sväng inför natten.

Jag är hos Heidi och Folke, jag är ledig i morgon och ska vara lite barnvakt samt lite andra projekt.

I morse gick jag upp strax efter 8, fy vad skönt det är att ligga och dra sig på morgonen, ett nytt läge för mig och det känns riktigt bra. 🤩 Signe den 7-sovaren får jag verkligen näsintill dra ur sängvärmen, hon är värre än mig i allafall.

Den dagliga yogan som gör att jag obehindrat kan sköta mig själv på alla vis och har väl tänkt att det ska fungera så en lång tid framöver så- inget mer fuskande med det inte..🤪

Sol och blå himmel om än blåsigt men det kändes ändå härligt när jag iförd min blommiga morgonrick gock ut för att släcka utebelysningen. 

Jag kikade upp på den blå himlen och bad min "morgonbön" och tids nog kommer allt säkert till mig, skam den som ger sig.

Frukost/samtal/bädda/duscha/packa och så bar det av in till Skövde.

Signe fick vara med mig på jobbet idag, hon trivs med det. 

Några trevliga kunder var inne och ville ha lite vårnytt och pratade om läget samt en kvinna som jag inte sett på hur länge som helst kom in och handlade, vi träffades på Cypern 1982 tror vi det var då våra fäder gjorde FN-tjänst där. 😀

Camilla och Ida från Direktoptik kom och höll mig sällskap på sin lunch och det var mycket trevigt med sällskap, de hade varit på Henrys och köpt varm smörgås med god fyllning, mums så gott- jag älskar verkligen mangoraja.

Jag hann damsuga, hade väl hunnit damsuga mer än vår butik för eftermiddagen blev långtråkig och folktom. Klart jag funderar på allt möjligt dessa långa perioder, det är ju när jag är på jobbet som jag märker av läget😥

Flisan kom in och hejade glatt, hon var på väg till frissan och hade några ärenden på stan att uträtta.

Jag låste 18 och stannade till på INGO- och köpte bingolotter åt mor och far. Till Solbacken för veckostäd, lämnade en flaska KS- kolodialt silver, lämnade tvätt. De var på gott humör och vid gott mod, känns mycke bra särskilt nu😙

Blåsten har gått hårt åt soptunnor och brevlådor och det var saker huller om buller vid infarten hos mor och far, en snickare får nog åberopas för handräckning.

Hade sån tur, det är ju alltid fullt på 24-timmarsparkeringarna runt om Trängen där Heidi bor men en bil åkte precis när jag kom och jag fick den platsen, skönt att slippa gå långpromenad i blåsten ,var inte så upplagd för det.

Folke blev glad och flinade upp sig när han fick syn på mig, en riktig lite gosegris är vad han är. 🤭

Jag förskte peta i honom lite gröt inna han skulle lägga sig men han var måttligt intresserad, Heidi och jag åt en macka och pratade om dagen samt lite annat nödvändigt.

Nu sover den lille och Heidi har lagt sig, jag ska ut en sväng nu och så göra kväll även jag.

Är ledig från jobbet 4 dagar nu men en hel del som ska fixas under dessa dagar, 8:30 i morgon blir det däckbyte, fäljarna behöver en upprustning och bilen i sin helhet vårstädas och...

Godnatt mina kära läsare, sov gott😙